Krievijas un Baltkrievijas koksni uzdod par citu valstu kravām (+ VIDEO) 13

 
LTV Ziņu dienests | 26.decembris 2022 10:07

Šovasar Kazahstāna un Kirgizstāna strauji un lielā daudzumā sāka eksportēt koksni uz Eiropas Savienību, toskait Latviju. Tas nebūtu nekas dīvains, ja vien šajās Vidusāzijas valstīs nebūtu tikai 5-6% mežu no kopējās teritorijas.

Kā izpētīja pētnieciskās žurnālistikas centrs “Re:baltica”, tas ir skaidrojams ar Eiropas Savienības sankciju apiešanu, ievedot dalībvalstīs Krievijas un Baltkrievijas koksni ar viltotiem kirgīzu un kazahu sertifikātiem.

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
OMG 26.decembris 2022 11:22
6 1 Atbildēt

Tikko noskatījos ačgārnās pasaules ziņas: speciālās operācijas ietvaros veiksmīgi tiek iznīcināti ukraiņu fašisti; karavīrs, kurš tikko beidzis kara akadēmiju piepildījis savu sapni, ieradies Luganskā un sācis komandēt artilērijas bateriju, kas strādā tādā tempā, ka jau trīs iekārtas izstrādājušas savu resursu; Šoigu piepildīs 9 gadus vecas Udmurtijas meitenītes jaungada sapni - iegūt savā īpašumā kaujas lidmašīnas pilota aizsarķiveri un pabūt 9.maija uzvaras parādē Maskavā; notiksi baleta pirmizrāde, kurai "analogov ņetu"

srt 26.decembris 2022 12:00
4 0 Atbildēt

Lai tas īstais kara provocētājs pats beidzot izkaro līdz galam savu karu...

srt 26.decembris 2022 10:18
3 2 Atbildēt

Tā ir legālā ES shēma! Skaļi un publiski izstiept vidējo pirkstu RU un BY virzienā, bet pa kluso, pa apkārtceļu, stumt tajā virzienā jaunās tačkas un atpakaļ vest baļķus.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Elektriskie kravinieki jau 2030. gadā “noliks pie vietas” dīzeļus

Elektrisko kravas auto drīzu uzvaras gājienu paredz jaunākais pētījums. Lasīt vairāk

 

Vēl mazāk darba vadītājam - Ford uzlabojis BlueCruise autopilotu 5

ASV autobūves uzņēmums Ford uzlabojis savu BlueCruise tehnoloģiju, kas nodrošina daļēju autonomo braukšanu uz noteiktiem ceļiem. Tas iespējams, pateicoties jaunākajam atjauninājumam ar indeksu 1.4. Lasīt vairāk

 

Kad zīmes neredzam (+ FOTO) 13

Neredzam, nesaprotam vai ignorējam - iauto.lv lasītājs iesūtījis attēlus, kas uzņemti pie bērnu slimnīcas Rīgā. Lasīt vairāk

 

iAuto piedalās 24 stundu izturības sacensībās. Kā mums gāja? (+ foto) 5

20. un 21. septembrī Lietuvā, Panevežā tika aizvadītas “Enefit” 24 stundu auto sacīkstes elektriskajiem automobiļiem. Tajās piedalījās arī Latvijas auto žurnālistu komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti