Neste turpina darboties paaugstinātas drošības apstākļos 10

 

Foto: Publicitātes attēls

Neste | 9.novembris 2020 12:15

Līdz ar ārkārtas situācijas izsludināšanu Latvijā ar mērķi ierobežot Covid-19 vīrusa izplatību no 2020. gada 9. novembra līdz 6. decembrim, lielākais automātisko degvielas uzpildes staciju (DUS) tīkls un vadošais degvielas tirgotājs Latvijā Neste turpina īstenot visas nepieciešamās preventīvās darbības, lai mazinātu tālāku koronavīrusa izplatību.

Visas 76 degvielas uzpildes stacijas visā Latvijā turpina savu darbību ierastajā kārtībā (24 stundas diennaktī).

Pateicoties Neste DUS automātiskās uzpildes konceptam, ir minimizēts tiešais cilvēku kontakts visās Neste stacijās. Kopš aprīļa klientiem arī Latvijā ir pieejama Neste mobilā aplikācija – Neste App –, ar kuras palīdzību caur mobilo tālruni var norēķināties par degvielu pat neizkāpjot no automašīnas. Šī aplikācija ir nākamais solis uz vēl drošāku degvielas uzpildi, vienlaikus tā ir ātra un vienkārša.

Visiem Neste DUS klientiem ir pieejami vienreizlietojami cimdi, kas nodrošina drošu degvielas uzpildi, kā arī dozatori ar dezinfekcijas līdzekli. Klienti ir aicināti dezinficēt rokas gan pirms, gan pēc degvielas uzpildes. Vienlaikus visus klientus aicinām izmantot sejas aizsargmaskas, kā arī ievērot 2 metru distanci no citiem apmeklētājiem. Neste aicina uzpildīt pilnu degvielas bāku, lai mazinātu DUS apmeklējumu skaitu.

DUS regulāri tiek veikta degvielas uzpildes iekārtu dezinfekcija. Visi Neste darbinieki un apkalpojošais personāls, kas apsaimnieko stacijas, izmanto atbilstošus personīgās aizsardzības līdzekļus, lai nodrošinātu maksimālu drošību.

Lai arī Neste Klientu servisa speciālisti strādā kā ierasts (no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 8.00-16.30 un piektdienās plkst. 8.00-15.00), nepieciešamības gadījumā, klienti ir aicināti sazināties ar Neste darbiniekiem, izmantojot attālinātu saziņu.

 

 

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
seksistu joki 9.novembris 2020 15:13
4 3 Atbildēt

DUS darbinieks, šausmās: Kāpēc jūs lejat degvielu zemē un virsū savam auto?!? Tas ir bīstami!

Blondīne: Nu kā - ir taču ārkārtas stāvoklis, bet auto man kautkā ir jāuzpilda. Nav tik viegli trāpīt tik mazā caurumā no 2m attāluma!

Vnk 9.novembris 2020 23:21
4 0 Atbildēt

Nestei ir tāda problēma ar pašu kartēm, ka automāts tās bieži nepieņem.

Freijers 9.novembris 2020 14:50
2 0 Atbildēt

Neste varēja arī pandēmijas apstākļos kādu vadlīniju izdot, kā ātri lietot termināļus automātiskajās DUS, citādi, lai arī laba degviela un nereti arī cena, bet iegriešanās nestēs testē pacietību rindu un klientu tūļīguma dēļ - tomēr citos DUSos tādas "parādības'' nav manītas

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti