Baltijas valstīs degvielas cenas kāpj ceturto nedēļu 14

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 16.oktobris 2021 14:35

Pagājušajā darba nedēļā ceturto nedēļu pēc kārtas Baltijas valstu galvaspilsētās kāpa degvielas cenas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai šajā nedēļā bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 2,8% - līdz 1,474 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena auga par 3% - līdz 1,374 eiro par litru. Aģentūras LETA apkopotie dati liecina, ka visu laiku augstākā benzīna cena Rīgā bija 2012.gada 5. un 13.aprīlī - 1,507 eiro jeb 1,059 lati par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena palielinājās par 2,9% - līdz 1,416 eiro, bet dīzeļdegvielas cena auga par 3,1% - līdz 1,316 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kāpa par 1,3% - līdz 1,559 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena auga par 1,5% - līdz 1,349 eiro par litru.

Arī autogāzes cenas turpināja kāpt. Rīgā un Viļņā autogāzes cena piektdien palielinājās par 1,3% un maksāja attiecīgi 0,755 eiro un 0,769 eiro par litru. Savukārt Tallinā autogāzei cena palielinājās par 2,9% un maksāja 0,72 eiro par litru.

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Kapars 16.oktobris 2021 20:37
8 2 Atbildēt

Būtu labi degviela pa 2eur litrā. Patīkamas atmiņas par 2012. gadu, kad sastrēgums bija 5 auto pie luksofora.

Tūnberga 16.oktobris 2021 15:11
7 1 Atbildēt

Kas tev nav skaidrs? - to taču katru dienu kladzina: atgūšanās no pandēmijas pasaulē, Eiropas uzņemtais zaļais kurss, enerģētikas krīze, nelabvēlīgie laika apstākļi plus putinu ar viņa gāzi mums nevajag, lukašenko ar viņa atomstaciju arī nē plus Silavas mežu institūts ziņo, ka LV mežu pietiek, lai apkurinātu visu Skandināviju - LV eksports aug, Latgalē bezdarba vairs nav un LV ir zaļākā valsts pasaulē. Ja kaut ko pateicu nepareizi, labo!

wons 16.oktobris 2021 19:35
4 2 Atbildēt

Sintētiskā degviela ~2eur, tad lai var konkurēt ar degvielu no naftas, saliks co2, vai vēl ko. Laipni lūgti Tūnbergas pasaulē

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 2

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti