Aizturēti divi policisti par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu 2

 
16.decembris 2009 11:42

15.decembrī Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes (ZRP) darbinieki aizturējuši divus VP ZRP Aizkraukles iecirkņa darbiniekus par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu un notikuma vietas atstāšanu Aizkrauklē.

Policijas darbinieki, būdami alkohola reibumā vadot automašīnu Hyundai Getz, uzbrauca 1929.gadā dzimušai sievietei. Negadījuma vietu viņi atstāja un par notikušo nepaziņoja policijai. Pateicoties ZRP Aizkraukles iecirkņa Operatīvās vadības nodaļas darbiniekam, kurš pamanīja bojāto dienesta automašīnu un noskaidroja apstākļus, tika aizturēti policijas darbinieki, kuri izraisīja ceļu satiksmes negadījumu.

Cietušajai tika konstatēti vairāki sasitumi un pēc pirmās medicīniskās palīdzības sniegšanas, sieviete palaista mājās.

Uzsākts kriminālprocess pēc krimināllikuma 260.panta 3.daļas “Par ceļu satiksmes noteikumu vai transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un ja tās rezultātā cietušajam nodarīts viegls miesas bojājums ar veselības traucējumu vai vidēja smaguma miesas bojājums, ja tas izdarīts alkohola, narkotisko, psihotropo, toksisko vai citu apreibinošu vielu ietekmē”, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, atņemot transportlīdzekļa vadīšanas tiesības uz laiku līdz pieciem gadiem un konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Šodien kriminālprocess tiks pārsūtīts uz Valsts policijas Iekšējo drošības biroju.

Tāpat policija aicina informēt VP Iekšējā drošības biroja darbiniekus par gadījumiem, kad policijas darbinieki nav godprātīgi pildījuši savus dienesta pienākumus vai arī pārkāpuši likumā noteiktās normas, zvanot uz VP IDB anonīmo tālruni – 67075456.

 
Visi komentāri
 
273473. viesis 18.decembris 2009 21:44
0 0 Atbildēt

nav pirmais un nav pedejais gadijums !

273578. viesis 28.decembris 2009 15:14
0 0 Atbildēt

Lai cik nepatīkami, bet jāpiekrīt. Nu nemāk vai negrib atsevisķi subjekti mācīties no citu kļūdām (šoreiz gan tas būtu maigi teikts).

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti