Valmieras avārijas pārbaude pabeigta; policistu rīcībā ētiskas dabas pārkāpumi 7

 
11.novembris 2010 13:10

27.septembrī interneta portālos anonīma autora izplatītajā rakstā bija lasāma informācija, ka policijas darbinieki neprofesionāli veikuši 25.09.2010. Valmierā notikušā CSN dokumentāro noformēšanu.

Vēl rakstā bija norādīts, ka, pēc raksta autora domām, uz policijas darbiniekiem attiecināma profesionālās ētikas uz uzvedības prasību pārkāpšana.

Reaģējot uz interneta portālos lasāmo informāciju, Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē tika veikta pārbaude par iespējamu amatpersonu prettiesisku rīcību.

Pārbaudē konstatēts, ka policijas darbinieku rīcība, dokumentāri noformējot apskatāmo ceļu satiksmes negadījumu, atbilst saistošajām profesionālajām normatīvām prasībām. Tāpat uz amatpersonām pietiekamu objektīvu pierādījumu trūkuma dēļ nav attiecināma policijas darbinieku profesionālās ētikas un uzvedības pārkāpšana.

Neskatoties uz pārbaudē konstatēto, Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes amatpersonas norāda, ka norīkojumiem satiksmes uzraudzības jomā tiks atgādināts par profesionalitātes, tai skaitā, par izteikumu pareizību, precizitāti un nepārprotamību, kontaktējoties ar sabiedrību.

Policijas atgādina un vērš iedzīvotāju uzmanību - internetā ievietota informācija nav vērtējama kā objektīvs apstiprinājums kādu faktu esamībai vai neesamībai. Policija vairākkārt vērsās pie iedzīvotājiem ar aicinājumu atsaukties aculieciniekus, diemžēl raksta autors un persona, kas atstāstījis notikušo un norāda uz it kā notikušiem pārkāpumiem amatpersonu rīcībā, tā arī izvēlējās palikt anonīmi.

Policija izsaka paldies visiem, kas griezās policijā ar informāciju kā liecinieki saistībā ar notikušo ceļu satiksmes negadījumu un izsaka cerību arī uz turpmāku veiksmīgu sadarbību. Vienlaikus policija aicina visām pie policijas darbībām klātesošām personām izvairīties no likumīgās rīcības veikšanai traucējošas aizvainojošas attieksmes paušanas un nepamatotas neprofesionālas notikumu skaidrošanas, bet pretenziju gadījumā griezties pie augstākām amatpersonām.

Lēmums par notikušo ceļu satiksmes negadījumu vēl nav pieņemts. Tiek gaidīti nozīmēto ekspertīžu rezultāti.

 
Visi komentāri
 
280034. viesis 11.novembris 2010 13:49
0 0 Atbildēt

Vai tad kāds gaidīja savādāku atbildi? Kamēr attieksme nemainīsies, tikmēr musors būs musors.

280037. viesis 11.novembris 2010 15:22
0 0 Atbildēt

"Policija vairākkārt vērsās pie iedzīvotājiem ar aicinājumu atsaukties aculieciniekus, diemžēl raksta autors un persona, kas atstāstījis notikušo un norāda uz it kā notikušiem pārkāpumiem amatpersonu rīcībā, tā arī izvēlējās palikt anonīmi."

Tā arī ir attieksme. Anonīmi var zākāties, bet tikko kas, tā.....

280038. viesis 11.novembris 2010 15:27
0 0 Atbildēt

Un to pateica anonīms viesis :D

280044. viesis 11.novembris 2010 16:57
0 0 Atbildēt

žēl, ka viss tā arī beidzās ne ar ko.

nobijās liecināt laikam čalīši.

ja jau sāka taisīt traci, tad vajadzēja līdz galam visu izdarīt.

280054. viesis 12.novembris 2010 2:55
0 0 Atbildēt

Sūkājat *******s!

Tā r atbilde šeit dirsošajiem kropļoem!

280056. viesis 12.novembris 2010 9:14
0 0 Atbildēt

Valmieras CP arī nets pieslēgts :D

281050. viesis 9.janvāris 2011 1:22
0 0 Atbildēt

TO Kvatrai.. Kamēr jūs rādīsiet poličiem fakučus un dirsīsiet virsū, tikmēr jūs arī slānīs...skaidrs...un, vai tev, idiņ, ētika un pienākuma apziņa vispār ir !!!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti