Policija Lieldienu brīvdienās sola reidus 6

 
21.aprīlis 2011 15:13

Lai nodrošinātu sabiedrisko kārtību un satiksmes drošību Lieldienu svētku brīvdienu laikā, Valsts policijas darbinieki visā Latvijā strādās pastiprinātā režīmā.

Īpaša uzmanība tiks pievērsta svētku pasākumu norises vietām, kur pulcēsies liels cilvēku skaits. Policijas darbinieki rūpēsies par sabiedrisko kārtību un drošību šo pasākumu laikā visā Latvijas teritorijā.

Svētku dienās tiks pastiprināta arī ceļu satiksmes uzraudzība, tai skaitā, tiks organizēti reidi ar mērķi atklāt transporta līdzekļu vadītājus, kuri sēdušies pie stūres alkohola, narkotisko vai citu apreibinošo vielu reibumā. Vienlaicīgi pastiprināta uzmanība tiks pievērsta mazaizsargāto ceļu satiksmes dalībnieku drošībai, kā arī to izdarītajiem pārkāpumiem. Pastiprināti tiks kontrolēta arī atļautā braukšanas ātruma ievērošana un drošības jostu, bērnu sēdeklīšu un aizsargķiveru izmantošana.

Valsts policija novēl visiem jaukas un drošas brīvdienas!

Alkohola testu atkarībā no izdzertā alkohola daudzuma varat izmēģināt šeit »»

 
Visi komentāri
 
282552. viesis 21.aprīlis 2011 15:34
0 0 Atbildēt

Alkohola tests, ja nu kas... www.iauto.lv/alkohola-tests.php

282553. viesis 21.aprīlis 2011 22:59
0 0 Atbildēt

viens gan man nav skaidrs - kādas skujas pēc par to jāpaziņo internetā, varētu domāt ka katram rajona sīnim majās ir internets ?!?!? Sākumā nu vēl varēja saprast - tipa mēģīna pierādīt ka kaut ko dara, bet atceroties to kā pa ziemu CPistus tikpat kā ar uguni nesameklēsi, tad gribas mazliet ierēkt par to darbību apstākļōs kad acīmredzami finanses pa īsu.

282554. viesis 21.aprīlis 2011 23:05
0 0 Atbildēt

Ahā,izbrēksies pa netu,ka būs,bet beigās nekā nebūs.Nav jau pirmā reize.

282555. viesis 21.aprīlis 2011 23:18
0 0 Atbildēt

to sauc par prevenciju :)

282564. viesis 24.aprīlis 2011 20:55
0 0 Atbildēt

Atkal jau vairumā tiek ķerti velosipedisti - autovadītāji paliek mazākumā. Protams, reala iespēja, ka daudzi velossipedisti ir CP metodēm "konvertēti" šmigainie autobraucēji. Tas arī būtu vairāk ticams variants.

282586. viesis 26.aprīlis 2011 14:51
0 0 Atbildēt

Nu, joprojām neticu, ka CP ķer velosipedistus. Vienu dienu ar rolleri biju izbraucis uz Kauguriem. Pamanīju, ka uz Nometņu ielas pāris CP brigades uz fikso pārbaudīja autovadītāju šmigu. Velobraucēji tur bija padaudz, taču tiem CP nepievērsa vismazāko uzmanību. Visai nestabili onkuļi ar "erenpraisiem" brauca tieši garām CP , bet šie nelikās ne zinis - vaktēja tik savus autovadītājus, par maršruta busa vadītājam lika iepūst. Nobraucu šiem garām arī ar rolleri - arī man nepievērsa uzmanību.

Vispār jau tā CP notverto dzērāj-velobraucēju statistika man joprojām liekas ļoti apšaubāma, ko CP vadībai vajadzētu stingrāk kontrolēt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti