Policijai aizdomas par ievērojamu ātruma pārsniegšanu kā cēloni traģiskajam negadījumam Skrīveru novadā 2

 
Nozare.lv | 11.novembris 2013 10:13

Saistībā ar sestdien notikušo satiksmes negadījumu uz Daugavpils šosejas Skrīveru novadā, kur dzīvību zaudēja divi cilvēki, tai skaitā arī mazs zēns, policijai ir aizdomas, ka bojāgājušo braucēju automašīna "Chrysler 300 C" braukusi ar ievērojami pārsniegtu ātrumu.

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka negadījums notika 9.novembrī pirms plkst.18 Skrīveru novada Klidziņā, autoceļa Rīga-Daugavpils-Krāslava-Pāternieki (Baltkrievijas robeža) 77.kilometrā, kur pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ automašīnas "Chrysler 300 C" vadītājs iebrauca braucošās automašīnas "Audi A6 Avant" aizmugurē, pēc kā iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar automašīnu "VW Caravelle".

Sietniece apstiprināja publiski izskanējušo informāciju, ka, iespējams, automašīna "Chrysler 300 C" braukusi ar ātrumu ap 170 kilometriem stundā, jo sadursmes brīdī pie šāda ātruma bloķējies automašīnas spidometrs, kā arī citi apstākļi, piemēram, tas, ka automašīna gandrīz pārlūzusi uz pusēm, liecina par ļoti lielu braukšanas ātrumu. Šo aizdomu ticamība, kā arī citi negadījuma apstākļi detalizētāk tiks noskaidroti autotehniskajā ekspertīzē, skaidroja VP pārstāve.

Viņa informēja, ka negadījumā dzīvību zaudēja 1981.gadā dzimušais "Chrysler 300 C" vadītājs un šīs mašīnas pasažieris - 2009.gada maijā dzimis zēns. Vēl viena "Chrysler 300 C" pasažiere - 1981.gadā dzimusi sieviete - nogādāta Ogres slimnīcā, un viņai konstatēts galvas smadzeņu satricinājums, vēdera sasitums, kreisās puses ribu lūzums, kreisās kājas lūzums.

Ogres slimnīcā nogādāts arī "VW Caravelle" vadītājs - 1949.gadā dzimis vīrietis, kam konstatēti ribu lūzumi, vēdera iekšējo orgānu bojājumi, galvas smadzeņu satricinājums, politrauma.

Ar galvas smadzeņu satricinājumu un ķermeņa sasitumiem slimnīcā nogādāta arī "Audi A6 Avanat" pasažiere - 1984.gadā dzimusi sieviete - un "Audi A6 Avanat" vadītājs - 1987.gadā dzimis vīrietis.

Par šo negadījumu VP sākts kriminālprocess, un turpinās izmeklēšana, kuras gaitā nozīmētas vairākas dažādu veidu ekspertīzes.

Jau ziņots, ka sestdiena uz Latvijas ceļiem izvērtusies traģiska - satiksmes negadījumā Skrīveros dzīvību zaudēja divi cilvēki, tai skaitā arī četrus gadus vecs zēns, bet vēl vairāki cilvēki avārijās cietuši, liecina Valsts policijas apkopotā informācija. Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 65 ceļu satiksmes negadījumi, un desmit avārijās cieta cilvēki.

 
Visi komentāri
 
Lāčplēsis 11.novembris 2013 17:09
0 0 Atbildēt

Pie auto stūres nevar trakot

Nenoliedzami 12.novembris 2013 7:13
0 0 Atbildēt

Fotoradaru klātbūtne visu atrisinātu un visdrīzāk novērstu šo negadījumu - tā noteikti teiktu Zivtiņa kungs divi gadi atpakaļ... Skaidrs, ka no idiotiem pie stūres neglābs ne radars, ne guļošais policists, ne kārtējie reidi. Lai idioti sijājas, bet ir patiesi žēl, ka dabīgās atlases laikā cieš nevainīgi cilvēki!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti