Vakar uz Latvijas ceļiem pieķerts 151 ātrumpārkāpējs un 14 dzērājšoferi 2

 
Nozare.lv | 26.decembris 2014 9:25

Valsts policija (VP) pagājušā diennaktī pieķērusi 14 dzērājšoferus un 151 ātrumpārkāpēju, aģentūru LETA informēja VP pārstāve Ance Rozīte.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā Kurzemes un Rīgas reģionā aizturēti pa četriem vadītājiem, Latgalē - viens šoferis, Zemgalē - trīs, bet Vidzemē - divi šoferi.

Protokoli par ātruma pārsniegšanu noformēti 151 autovadītājam, visvairāk jeb 54 ātrumpārkāpēji pieķerti Zemgales reģionā, Rīgas reģionā - 45 šoferi, Vidzemē - 37, Kurzemē - astoņi un Latgalē - septiņi šoferi.

 
Visi komentāri
 
dbfhs 26.decembris 2014 13:44
8 9 Atbildēt

Pie mūsu neadekvātajiem ātruma ierobežojumiem, tas nav nekāds brīnums. Valsts atkal strādā kā kasieris. 151 brauca pārsniedzot ātrumu + vēl kādi ne tikai ātri brauca, bet bija arī dzēruši. Tomēr neviens no viņiem avāriju neizraisīja. Tas uzskatāmi parāda cik idiotiski mums ir tie ierobežojumi.

N 26.decembris 2014 18:34
2 0 Atbildēt

Vēl tik trūka, lai kāds būtu avāriju izraisījis.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti