Sākta dienesta pārbaude par gadījumu, kad ceļu policists, iespējams, piekāvis šoferi 7

 
Nozare.lv | 9.februāris 2015 17:39

Vēl nesaņemot oficiālu iesniegumu, Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvalde sākusi dienesta pārbaudi par gadījumu, kad ceļu policists, iespējams, piekāvis autovadītāju, aģentūrai LETA apliecināja VP preses pārstāvis Dairis Anučins.

Kāds autovadītājs, kurš tika apturēts uz autoceļa Sēnīte-Ropaži, apgalvo, ka viņu smagi piekāvis ceļu policists. Pēc tikšanās ar tiesībsargu viņš tagad ārstējoties Siguldas slimnīcā, šodien vēsta laikraksts "Diena".

3.februārī kāda elektriķa vadītu spēkratu uz autoceļa Sēnīte-Ropaži apturējusi ceļu policistu ekipāža. No tās izkāpušais policijas darbinieks piegājis pie autovadītāja un lūdzis uzrādīt dokumentus, kā arī iepūst alkometra trubiņā.

Šoferis palūdzis ceļu policistam uzrādīt personu apliecinošu dokumentu, bet pēc tam sekojusi policista agresīvā rīcība, proti, viņš uz autovadītāju sācis kliegt, pavēlējis izkāpt no mašīnas.

"Viņš iesita man pa kreiso vaigu, apsauca par psihu, ar varu atsprādzēja drošības jostu un izrāva no mašīnas. Mani nometa guļus, un no sitiena pa pakausi galva atsitās pret asfaltu - vien dzirdēju, kā otrs policists apsauc savu kolēģi, lai viņš beidz mani sist," "Dienai" stāstījis 48 gadus vecais cietušais.

Laikraksta rīcībā esošais Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas izraksts apliecina, ka aizturētā šofera asinīs nav konstatēts alkohols, taču pacienta ķermenis cietis no vardarbības - viņam konstatēti galvas un krūšu kurvja sasitumi, ādas nobrāzumi, sāpes galvā un samaņas zuduma epizode.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
qwerty 9.februāris 2015 21:31
7 1 Atbildēt

Vot godigie policisti.vēmiens nak par jums

GB12 9.februāris 2015 22:42
4 6 Atbildēt

Vēl lielāks vēmiens nāk par tipiskiem internetkomentētājiem, kuri, neko nezinot, bļaustās par lietām, no kurām ir maz saprašanas vai par esošām neapstrīdamām patiesībām pasludina kāda indivīda uz puņķiem balstītus apgalvojumus.

kretins 9.februāris 2015 21:59
3 0 Atbildēt

daudzi redzeja so skatu kas no rita devas uzsakt savas darba gaitas.ka cietusais guleja ar seju pret asvaltu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 4

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti