Policija turpina pastiprināti uzraudzīt ceļu satiksmi; aizturēti 23 reibumā esoši autovadītāji 2

 
Nozare.lv | 5.aprīlis 2015 9:12

Valsts policija (VP) arī šodien un divas turpmākās dienas pievērsīs pastiprinātu uzmanību ceļu satiksmes drošībai, aģentūru LETA informēja VP.

Svētku brīvdienās visā Latvijā tiek rīkoti reidi, kuru laikā policisti īpaši uzmana, vai transportlīdzekļu vadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola reibumā.

Papildus likumsargi seko līdzi tam, vai tiek ievērots atļautais braukšanas ātrums un citi ceļu satiksmes noteikumi. Reidu laikā arī uzraudzīs, vai tiek lietotas drošības jostas ne tikai priekšējos sēdekļos, bet arī aizmugurē sēdošajiem pasažieriem.

Valsts policija aicina visus transportlīdzekļu vadītājus svētkus svinēt apdomīgi un nesēsties pie stūres, ja iepriekš lietots alkohols. Būtiski atcerēties, ka arī nākamajā dienā pēc alkoholisko dzērienu lietošanas pie stūres sēsties nav ieteicams.

Pastiprināta satiksmes drošības uzraudzība sākās 2.aprīlī un notiks līdz 7.aprīlim.

Pērn Lieldienu brīvdienu laikā tika pieķerti 90 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā.

Bet pagājušajā diennaktī policija par braukšanu alkohola reibumā aizturējusi 21 autovadītāju.

Vēl divi autovadītāji aizturēti par braukšanu narkotiku reibumā.

Visvairāk – astoņi - alkohola reibumā auzturēti Kurezemē, Vidzemē – pieci, Latgalē - četri, Rīgā – trīs, bet Zemgalē – viens. Abi ar braukšanu narkotiku reibumā saistītie gadījumi bijuši Rīgā.

Savukārt par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu policija pagājušajā diennaktī aizturējusi 207 transportlīdzekļu vadītājus.

 
Visi komentāri
 
Vells 5.aprīlis 2015 16:39
4 0 Atbildēt

Loti pastiprinati, vakar par visu dienu Kurzemē 2 policistu mašīnas redzēju. Ja tas ir pastiprināti tad es esmu nēģeris:D

ezis71 7.aprīlis 2015 18:18
0 0 Atbildēt

Vakar dienas vidū braucot no Priekuļiem uz Rīgu tikai 3 ekipāžas redzēju Berģos un tad viņi bija aizņemti ar savā darīšanām,laikam plātījās kuram lielāki ienākumi.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti