Lieldienu brīvdienās ātrumu pārsnieguši 903 šoferi 17

 
Nozare.lv | 7.aprīlis 2015 7:56

Lieldienu brīvdienās Valsts policija (VP) reidos pieķērusi 903 transportlīdzekļu vadītājus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, aģentūru LETA informēja VP.

Laikā no 2. līdz 6.aprīļa vakaram vairāk nekā 1 300 policistu veica pastiprinātu ceļu satiksmes uzraudzību. Svētku reidu laikā policisti uzraudzīja, vai transportlīdzekļu vadītāji pie stūres nav sēdušies alkohola vai citu apreibinošo vielu ietekmē un vai tiek ievērots atļautais braukšanas ātrums un citi ceļu satiksmes noteikumi.

Foto: iAuto.lv

Reidu laikā tika pārbaudīti 54 714 šoferi, no kuriem 62 pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, vēl pieciem konstatēta narkotisko vielu klātbūtne asinīs, taču 903 transportlīdzekļu vadītāji bija pārsnieguši atļauto braukšanas ātrumu.

Šogad Lieldienu brīvdienu laikā notikuši 224 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 34 cilvēki, četri no tiem zaudējuši dzīvību.

Jau ziņots, ka traģiskākā avārija notika 5.aprīļa pēcpusdienā, kad vieglās automašīnas un kravas automašīnas sadursmē uz ceļa Tīnuži-Koknese gājuši bojā trīs cilvēki, tajā skaitā divus mēnešus vecs bērns.

Valsts policija paziņojusi, ka vairākas liecības norāda uz agresīvu braukšanu un vairākām apdzīšanām.

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kaspis 7.aprīlis 2015 14:43
8 7 Atbildēt

un par tiem "neadekvātajiem" ierobežojumiem laikam neatrodas NEVIENS no tiem deviņiem simtiem pārkāpēju, kuram pietiek prāta uzrakstīt iesniegumu lai to zīmi (vai tās nepieciešamību) izvērtē? Jo tupi MAUKT taču ir stilīgi?

rt 7.aprīlis 2015 14:52
8 0 Atbildēt

Es pārsniedzu vairāk kā 903 reizes.

p.s. mans piedāvājums CP uzstādīt pilnīgi par velti foto vai video radaru manā auto joprojām ir aktuāls. Un no tā brīža apņemos ievērot visus CSN punktus un bez atlīdzības fiksēt pārkāpējus.

kasinsh79 7.aprīlis 2015 14:00
7 2 Atbildēt

Es arī. Tātad noteikti virs 905 :D

Tas, ka tāds skaits pārkāpumu - absolūti neadekvāti ātruma ierobežojumi!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti