Vairāki auto uz Ventspils šosejas pārdur riepas uz asfaltā iedzīta stieņa 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 4.jūnijs 2016 9:29

Pagājušajā nedēļā Valsts policijas (VP) Talsu iecirknī reģistrēti divi gadījumi, kad automašīnas pārdūrušas riepu uz metāla stieņa, kas bija iedzīts asfalta segumā uz Rīgas-Ventspils šosejas. Policija meklē vainīgo, kā arī aicina atsaukties citus cietušos.

Talsu iecirkņa priekšnieks Juris Visockis aģentūrai LETA pastāstīja, ka ceļā bija iedzīts metāla stienis: "Pastrādāts bija pamatīgi, piemetināta pamatne, stienis ievietots segumā tā, lai neizkustētos."

Pirmais negadījums reģistrēts 23.maijā, pēc tam vēl viens, taču policijā lēš, ka cietušo ir vairāk, tāpēc aicina viņus zvanīt policijai. Iespējams, zaudējumus pieteiks arī VAS "Latvijas Valsts ceļi", taču tas vēl nav darīts, skaidro VP amatpersona.

Kriminālprocess par notikušo vēl nav sākts, tiek apkopoti materiāli. "Vēlāk lemsim, vai kriminālprocesu sākt. Ļoti ceram, ka vainīgo atradīsim, jo gadījums ir nepieredzēts un "sāpīgs". Lūdzam arī aculieciniekus atsaukties," teica Visockis.

Cietušie un aculiecinieki aicināti zvanīt policijai pa tālruni 63202702 vai 110.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bils 3.jūnijs 2016 21:08
16 1 Atbildēt

Jāmeklē tuvumā paslēpta videokamera. Vabūt arī Wi-Fi, GSM raidītājs, to var nopeilēt. Ne velti kāds to tur ir novietojis. Pie tam līkuma, ka tikko izskanēja "Degpunktā".

Slims idiņš! TO kropli pašu uz tā mietu uzsēdināt un atstāt uz ceļa pirms fūres!!!

anonimikis 6.jūnijs 2016 9:24
7 0 Atbildēt

Pilnīgi iespējams, ka neviens tur neko nav licis. Tikai līkumā no lūžņu vedēja izkritis kaut kāds dzelzs gabals, kurš pēc tam iespiests asfaltā.

Kanibaals 4.jūnijs 2016 19:26
1 0 Atbildēt

Pa tumsu neliktu, ja gribētu filmēt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti