“A26” pārstāvis: Valsts policijai piegādājām iepirkuma nolikumam atbilstošus automobiļus 8

 
A26 | 25.oktobris 2016 11:48

Informējam, ka šis ir uzņēmuma "A26" pārstāvju sagatavots raksts un tajā ir pausts attiecīgā uzņēmuma viedoklis. Minēto apgalvojumu patiesums nav ticis pārbaudīts no portāla puses.

Pilnsabiedrība “A26” ne tikai ir piegādājusi Valsts policijas iepirkuma nolikumam un tehniskajai specifikācijai atbilstošus auto, bet arī izteikusi labāko finansiālo piedāvājumu, kas ļāva ietaupīt valsts budžetā teju 100 tūkstošus eiro un turpmāk ļaus ietaupīt uz katru nobraukto kilometru, uzsvēra pilnsabiedrības “A26” pārstāvis Guntars Šīrants. “A26” ir sniegusi skaidrojumu Valsts policijai, ka atbilstoši Nodrošinājuma valsts aģentūras pērn izsludinātā atklātā konkursa par transporta nomu Valsts policijas vajadzībām nolikumā un tehniskajā specifikācijā bija definēts, ka vieglo automobiļu A16 emisijas klasei jāatbilst EURO 6 standartam, tas ir, dzinējam jāatbilst uz EURO 6 attiecināmām robežvērtībām.

“Iesniedzot savu piedāvājumu, mūsu piegādātājs nodrošināja iepriekš minēto prasību, veicot tehniskus uzlabojumus zemākam emisiju standartam atbilstošām automašīnām un attiecīgi samazinot to radīto emisiju līmeni un nodrošinot atbilstību EURO 6 attiecināmām robežvērtībām,” skaidroja Šīrants.

Uzņēmējs piebilda, “A26” piemērotais tehniskais risinājums atbilda Iepirkuma prasībām, un nekādā veidā neietekmē spēkratu izmantošanas iespējas.

“Vēl vairāk – izmantotais risinājums pat uzlabo auto darbības efektivitāti, samazinot degvielas patēriņu. Tādējādi Valsts policija turpmākos piecus gadus varēs ietaupīt nodokļu maksātāju naudu katrā nobrauktajā kilometrā,” norādīja Šīrants.

Viss iepriekš minētais ļāva nodrošināt Iepirkumam atbilstošas automašīnas un iespējami izdevīgāko finanšu piedāvājumu, gan runājot par nomas izmaksām, gan par ilgtermiņa ekspluatācijas izdevumiem.

Iepirkuma daļā, kuras priekšmets bija “Vieglais automobilis A16”, pilnsabiedrība iesniedza savu labāko iespējamo piedāvājumu, gan izpildot Iepirkuma tehniskajā specifikācijā noteiktās prasības, gan piedāvājot konkurētspējīgu cenu. Pilnsabiedrības “A26” saimnieciskais piedāvājums 806’820,00 eiro, kuru atzina arī par izdevīgāko, ļāva valsts budžetā ietaupīt teju 100 tūkstošus eiro (92’911,80 eiro).

Turklāt “A26” piedāvājums attiecībā uz katra automobiļa ekspluatācijas izmaksām finansiāli ir būtiski izdevīgāks nekā pārējo Iepirkuma dalībnieku priekšlikumi.

A26 nodrošināto automobiļu ekspluatācijas izmaksas ir 7864,52 eiro par vienu vienību, bet nākamā tuvākā pretendenta piedāvājums - 8047,53 eiro. Ņemot vērā transportlīdzekļa darbmūžības ekspluatācijas izmaksu aprēķinu, šis ir svarīgs rādītājs, kas apliecina, ka A26 piedāvājums un automobiļu dzinēja parametri ir labāki un efektīvāki.

2015.gada 8.jūlijā Nodrošinājuma valsts aģentūra izsludināja atkāto konkursu par transporta nomu Valsts policija vajadzībām (no 2016.gada līdz 2022.gadam), iepirkuma identifikācijas numurs IeM NAV 2015/66.

Konkursa uzvarētāji: “SEB līzings” –12,4 miljoni eiro, “Carlo Motors” un “Pilna servisa līzings” apvienība – 7,2 miljoni, “A26” – 4,2 miljoni eiro, no kuriem 806’820,00 eiro veido daļa par “Citroen Jumpy” piegādi.

Portālā iAuto vēl par šo tēmu lasi:

Forums: Auto tirgoņi apšmauc policiju un piegādā neatbilstošu transportu

Ziņa: Saistībā ar neatbilstošu dienesta automašīnu piegādi policijā sāktas vairākas disciplinārlietas

Ziņa: Kozlovskis: Divu nedēļu laikā I.Ķuzim jātiek skaidrībā ar automašīnu nomas konkursa likumību

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Crdi 25.oktobris 2016 15:43
15 0 Atbildēt

Sakarināja uz degvielas trubām tos maģiskos magnētiskos fufeļizatorus?

GB12 25.oktobris 2016 12:09
8 0 Atbildēt

Ja jau viss ir tik tīri, kāpēc neviens par to nezināja PIRMS piegādes?

s 25.oktobris 2016 22:28
7 0 Atbildēt

kādus uzlabojumus tieši veica piegādātājs un vai tie atbilst ražotāja noteiktajai ekspluatācijai. Vai auto nezaudē ražotāja garantiju. Kāpēc tehniskajā lapā parādās EURO5

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti