Siguldā automašīna ietriekusies policijas spēkratā, kas braucis ar ieslēgtām bākugunīm 15

 

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

Nozare.lv | 4.janvāris 2017 15:35

Šodien Siguldā, Vidzemes šosejas un Jūdažu ielas krustojumā, notikusi sadursme starp policijas dienesta automašīnu "Opel Insignia" un kādu "Chrysler" markas spēkratu, liecina informācija Valsts policijas (VP) "Facebook" lapā.

VP apgalvo, ka policijas automašīna ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu braukusi Rīgas virzienā, kad, ekipāžai šķērsojot krustojumu ar Jūdažu ielu, notikusi sadursme ar automašīnu "Chrysler". "Chrysler" vadītājs ietrieciespolicijas automašīnas sānā.

VP gan atzīst, ka šajā gadījumā policistam, neskatoties uz to, ka bija ieslēgtas bākugunis un ieslēgts skaņas signāls, bija jāpārliecinās par drošību uz ceļa, šķērsojot krustojumu pie luksofora aizliedzošā signāla, jo to nosaka arī Ceļu satiksmes noteikumi. Savukārt otras automašīnas vadītāja pienākums bija dod ceļu operatīvajam transportlīdzeklim, piebilst VP.

Policija šobrīd skaidro precīzus notikušā apstākļus, un tiek skaidrota gan policijas ekipāžas, gan automašīnas "Chrysler" vadītāja atbildība. Negadījumā cietušo nav.

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

Foto: Ekrānšāviņš no facebook.com

 
Visi komentāri
 
Ilona 4.janvāris 2017 16:07
26 7 Atbildēt

mentiem paļubomu būs taisnība:D ir gadījusies manā ceļā tādi āksti, kas vispār mauc tikai ar zilo bakuguni un domā ka viniem ir priekšroka... Musariem tomēr arī vajadzētu iegaumēt, ka arī uz viņiem attiecas noteikumi.. Nejau kā dažs labs apstādina mani uz Salu tilta un pajautā dokumentus.. Reāli es tur stāties nedrīkstu....

user 79 4.janvāris 2017 16:09
21 5 Atbildēt

vai tiešām bākugunis ir bijušas ieslēgtas? vai tiešām atkal netiek sagrozīti fakti lai poliči izspruktu sveikā?

Es 4.janvāris 2017 16:42
1 2 Atbildēt

Vismaz kāda pozitīva ziņa! Žēl "Chrysler"

Andis 4.janvāris 2017 16:48
3 0 Atbildēt

Ogrē gadījums kad menti nebija ieslēguši bākugunis beidzās ar līķiem. Trīs reiz varat minēt vai kādu sodīja.

Gan jau šoreiz tas pats scenārijs

mjau 4.janvāris 2017 17:03
14 8 Atbildēt

Nu vidējais letiņš nekādi nespēj saskatīt ne zilos guņus, ne sarkanos, ne arī sirēnu sadzirdēt, jo acis iebāztas telefonā un ausīs saspraustas austiņas, vai salonā skan bumsi - bumsi! Gadās arī gudrinieki, kas izlec ar sirēnām un gaismām braucošai mašīnai priekšā un tad tik vālē.

Un, visiem operatīvajiem transportiem ir videokameras, tā kā tauta, nav ko cepties.

........ 4.janvāris 2017 17:27
1 0 Atbildēt

Piedevām tur atskrēja trīs ekipāžas formēt negadījumu ,viena netrafarētā un divas trafarētas mašīnas .

Me 4.janvāris 2017 18:00
2 0 Atbildēt

Ieslēgtas bākugunis ar visām skaņām,tā pat kā notriektie gājēji kuriem nekad nav bijuši atstarojoši elementi.

Ja kāds deputāts būtu mentos ieskrējis,kurš tad vainīgs būtu???

minka 4.janvāris 2017 18:22
1 0 Atbildēt

visdriizaak iztiktu ar to,ka vainiigaakais otram pieskirtu kaadu pikiiti,un lieta izbeigta.

rt 4.janvāris 2017 20:58
0 0 Atbildēt

Amerikāņu konstruktors... Bet tā, nekas īpašs - parasta avārija, no mušas izpūšot ziloni!

He 5.janvāris 2017 6:56
0 0 Atbildēt

Paskaties kāds laiks... tās bākugunis tak aizsnigušas. Un tomer tad arī skaņas signāls jaieslēdz lai ievērotu.

Reinis 5.janvāris 2017 10:37
0 0 Atbildēt

nav jau nozīme tam ka bija bākugunis vai nebija, fakts ir tāds ka laikapstākļi sarežģī mašīnas vadāmību un brīžiem pat auto ir nekontrolējams. bildē skaidri redzams krustojums, un redzams ir fakts ka policija braukusi savā gaitā pāri krustojumam, kur savukārt tas kurš ietriecās nav spējis sabremzēt, jo ir taču ziema un ceļš ir slidens. vaina 100% ir policijas darbiniekos, jo tie nav pie krustojuma attiecīgi samazinājuši ātrumu lai novērstu šo pārsteiguma momentu un citiem būtu laiks pamanīt un sabremzēt, vai atbrīvot ceļu !

ļoti bieži sastopos ar to ka ar visām bākugunīm pēkšņi deguna galā parādās no sānielas vai šķērsojamā ceļa kāds dienesta auto. un tad jārauj grāvī pašam lai tikai nebūtu sadursme, un kungi protams nepadomā , ka varbūt iebraucot krustojumā uz piemēram 90km/h kur atļautais ātrums ir 50km/h, viņi būs kā liels pārsteigums un situācija būs ļoti bīstama !

Akk 5.janvāris 2017 11:02
0 0 Atbildēt

Mentiem vispār vajadzētu aizliegt braukšanu uz sarkano . Viņi nav ne ātrie ne ugunsdzēsēji. Kāds ir attaisnojums tādai skriešanai un riskēšanai ar citu dzīvībām, it īpaši šādos laikapstākļos? Visticamāk, bija slinkums bremzēt pie krustojuma.

Pēteris 5.janvāris 2017 13:11
4 0 Atbildēt

Policija bija zilās bākugunis, bet NEBIJA skaņas signāla. Varu liecināt tiesā ja nepieciešams lai nebūtu jācieš nevainīgiem cilvēkiem.

Shamejais 5.janvāris 2017 19:59
0 0 Atbildēt

Oooo - viens OPELis mazāk.

sandis 10.februāris 2017 14:10
0 0 Atbildēt

stulbi tas ir stulbi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti