Cēsīs policijas ekipāža cauri skeitparkam un bērnu rotaļu laukumam dzenas pakaļ motociklistam 15

 

Foto: Ekrānšāviņš no google.com

Nozare.lv | 8.maijs 2017 18:33

Interneta vietnē "Facebook" publicēts video, kurā redzama policijas ekipāža, kas Cēsīs cauri skeitparkam dzenas pakaļ bēgošam motociklistam.

Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Satiksmes uzraudzības rotas priekšnieks Jānis Lūks aģentūrai LETA pastāstīja, ka video sižetā ir redzams tikai neliels posms no visas vairākas minūtes ilgušās pakaļdzīšanās, kas ir sākusies Piebalgas ielas sākumā un turpinājusies cauri visai pilsētai.

Bēgšanas gaitā motociklists vairākas reizes ir nopietni apdraudējis ne tikai sevi, bet arī apkārtējos cilvēkus. Uzfilmētajā pakaļdzīšanās epizodē redzams, ka parkā tuvumā citu cilvēku nav bijis.

Lai arī panākt bēgli policijas darbiniekiem nav izdevies, viņi ir noskaidrojuši tā personību. Saistībā ar notikušo sākts administratīvais process pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa 149.5 panta 5.daļas - par nepakļaušanos tādas personas atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli (par bēgšanu), kura ir pilnvarota pārbaudīt transportlīdzekļa vadītāja dokumentus - un 149.4 panta 13.daļas - par agresīvu braukšanu.

Par šādiem pārkāpumiem vainīgajai personai paredzēts sods ar administratīvo arestu no desmit līdz piecpadsmit diennaktīm, naudas sods no 1200 līdz 1400 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšana uz četriem gadiem.

Lai izvērtētu pakaļdzīšanās pamatotību no amatpersonām ir pieprasīti ziņojumi un patlaban notiek to vērtēšana.

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Cilveeks 9.maijs 2017 11:08
4 1 Atbildēt

Šitos bēdzējus vajadzētu atļaut sist gar zemi pie pirmās iespējas, nežēlojot!

Zemesgramata 9.maijs 2017 11:43
4 1 Atbildēt

Kā to izdarīja Tallinas policija

Conqueror 9.maijs 2017 6:58
3 9 Atbildēt

Policistu uzdevums ir pifiksēt numuru un viss. Pēc tam izsūta paziņojumu uz adresi. Dzīties pakaļ cauri mazu bērnu baram- nodziezīgi. Mazāk vajag skatīties ātrs un bez žēlastības. Reālā dzīve nav datorspēle.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 20

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 38

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti