Cēsīs policijas ekipāža cauri skeitparkam un bērnu rotaļu laukumam dzenas pakaļ motociklistam 15

 

Foto: Ekrānšāviņš no google.com

Nozare.lv | 8.maijs 2017 18:33

Interneta vietnē "Facebook" publicēts video, kurā redzama policijas ekipāža, kas Cēsīs cauri skeitparkam dzenas pakaļ bēgošam motociklistam.

Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Satiksmes uzraudzības rotas priekšnieks Jānis Lūks aģentūrai LETA pastāstīja, ka video sižetā ir redzams tikai neliels posms no visas vairākas minūtes ilgušās pakaļdzīšanās, kas ir sākusies Piebalgas ielas sākumā un turpinājusies cauri visai pilsētai.

Bēgšanas gaitā motociklists vairākas reizes ir nopietni apdraudējis ne tikai sevi, bet arī apkārtējos cilvēkus. Uzfilmētajā pakaļdzīšanās epizodē redzams, ka parkā tuvumā citu cilvēku nav bijis.

Lai arī panākt bēgli policijas darbiniekiem nav izdevies, viņi ir noskaidrojuši tā personību. Saistībā ar notikušo sākts administratīvais process pēc Administratīvo pārkāpumu kodeksa 149.5 panta 5.daļas - par nepakļaušanos tādas personas atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli (par bēgšanu), kura ir pilnvarota pārbaudīt transportlīdzekļa vadītāja dokumentus - un 149.4 panta 13.daļas - par agresīvu braukšanu.

Par šādiem pārkāpumiem vainīgajai personai paredzēts sods ar administratīvo arestu no desmit līdz piecpadsmit diennaktīm, naudas sods no 1200 līdz 1400 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšana uz četriem gadiem.

Lai izvērtētu pakaļdzīšanās pamatotību no amatpersonām ir pieprasīti ziņojumi un patlaban notiek to vērtēšana.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 8.maijs 2017 20:53
2 1 Atbildēt

Kur video?

650 8.maijs 2017 23:06
0 1 Atbildēt

To Personību skaidroja kaut kādā onlainā tieši pakaļdzīšanās procesa laikā? Vai ķēra ar "jauno" netrafarēto transportlīdzekli? Varbūt, ja plafons maisīja ieskrieties un ar veco nevarēja noķert, tad ar jauno 2500zs tas būt izdevies?

es 9.maijs 2017 22:19
0 0 Atbildēt

2500 zirgi varetu but tikai krieviem shitajaa maijaa:D

Conqueror 9.maijs 2017 6:58
3 9 Atbildēt

Policistu uzdevums ir pifiksēt numuru un viss. Pēc tam izsūta paziņojumu uz adresi. Dzīties pakaļ cauri mazu bērnu baram- nodziezīgi. Mazāk vajag skatīties ātrs un bez žēlastības. Reālā dzīve nav datorspēle.

212p 9.maijs 2017 11:27
1 3 Atbildēt

Policija dar' ko darīdam' kādiem no labākajiem ļaudīm vienmēr būs slikti,un paši izdarītu labāk.

Kanibaals 9.maijs 2017 22:08
0 2 Atbildēt

Kādu numuru, to kas uzlocīts vai to kas viltots?

Cilveeks 9.maijs 2017 11:08
4 1 Atbildēt

Šitos bēdzējus vajadzētu atļaut sist gar zemi pie pirmās iespējas, nežēlojot!

Zemesgramata 9.maijs 2017 11:43
4 1 Atbildēt

Kā to izdarīja Tallinas policija

he 5.decembris 2017 13:12
0 0 Atbildēt

ej apārstē savas kaķa smadzenes,tie bēdzēji vismaz prāta ziņā ir pārāki par tevi!

SnifuRis 9.maijs 2017 11:29
2 0 Atbildēt

Vai iAuto mūs apziņos par noskaidrotās personas iespējamo sodīšanu?

Pļurkt 9.maijs 2017 11:43
2 7 Atbildēt

Ja nejēdz noķert, tad nav ko pat sākt dzīties pakaļ! Jeb jāpamaina darbinieki pret tādiem kas jēdz noķertr.

Vēl jo vairāk ka ķērāji savārīja vairāk sūdu dzenoties pakaļ, kā ja pasēdētu uz soliņa kopā ar klačubābām, un varēja savārīt vēl vairāk, vālējot pa parkiem cauri visai pilsētai

JJJ 9.maijs 2017 19:36
2 0 Atbildēt

Cerams sekos barga rīcība arī pret policistiem, jo šo var salīdzināt kā pakaļdzīšanos pa bērnu dārza spēļu laukumu, kur bēeni brauc ar riteņiem, skrituļslidām utt. Viens ir dzīties pakaļ pa šoseju, bet te ir pilnīgi kkas cots.

650 9.maijs 2017 19:52
0 0 Atbildēt

Jā, jebkurā pat tādā Cēsu izmēra apdzīvotā vietā varu derēt, ka pa lielam visi cits citu zin un pazīst- kuram ir kāds mocis un kurš tajā rajonā mēdz braukt ar promilēm, to visi zin par visiem 700%, tikai Policija nezin.Laikam atkal nav izdota rakstiska pavēle "zināt" ,vai arī uz soliņiem sēdošās tantiņas nav attiecīgi iesniegumu noformējušas.

es 9.maijs 2017 22:22
1 1 Atbildēt

700%? tev nebija jabut kkada marshaa, gajienaa, tev kkaadi svetki nebija, uzvara???

Pļurkt 10.maijs 2017 18:18
1 1 Atbildēt

Jau padsmit reizes esmu teicis - DZER MAZĀK stulbeni!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti