Pēc pusotra gada ilgiem pūliņiem policija noslēgusi līgumu par jaunu pārvietojamo fotoradaru iegādi 6

 

Foto: Publicitātes attēls

Valsts Policija | 12.jūnijs 2017 18:26

Valsts policijai (VP) pēc aptuveni pusotra gada ilgiem pūliņiem ir izdevies noslēgt līgumu par jaunu pārvietojamo fotoradaru iegādi, līdz ar to mērierīces konkursa uzvarētājs apņēmies piegādāt 60 dienu laikā.

VP preses pārstāve Ance Rozīte aģentūrai LETA pastāstīja, ka par konkursa uzvarētāju atzīts uzņēmums "Reck". Konkursa rezultātu pārsūdzības termiņi ir beigušies un šodien ir noslēgts līgums, saskaņā ar kuru "Reck" 60 dienu laikā jāpiegādā 12 jaunās mērierīces.

Līguma summa ir 793 578 eiro ar pievienotās vērtības nodokli.

VP šobrīd izmanto divus no 2008.gadā iegādātajiem pārvietojamiem fotoradariem.

LETA jau ziņoja, ka "Reck" iepriekš ir piegādājis stacionāros fotoradarus.

Konkurss par pārvietojamo radaru iegādi tika izsludināts 2016.gada sākumā, taču Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) pēc komersanta sūdzības uzdeva to pārtraukt, tāpēc policijai bija nepieciešams veikt atbilstošas procedūras, lai izsludinātu jaunu konkursu.

Jauns konkurss tika izsludināts tikai pērn rudens pusē. Neskatoties uz VP plāniem, atkal tika saņemtas komersantu sūdzības par konkursa prasībām un to izskatīšanai bija nepieciešams laiks, tāpēc pieteikšanās termiņš tika pagarināts.

Ar stacionāro fotoradaru iegādi nodarbojas Ceļu satiksmes drošības direkcija. Šobrīd uz Latvijas ceļiem strādā 40 stacionārie fotoradari. Šogad būs pieslēgti vēl 20 fotoradari un 2018.gadā - vēl 40.

Valsts finansējumu satiksmes drošības uzlabošanā iegulda, ne tikai iegādājoties fotoradarus, bet arī speciālos transportlīdzekļus. Nesen VP atņēma 40 jaunas netrafaretās automašīnas.

 
Visi komentāri
 
es 12.jūnijs 2017 21:08
2 0 Atbildēt

66132 naudinas viens-tas tik cipars,seifa jatur nevis uz cela. :)

aa 13.jūnijs 2017 6:34
1 0 Atbildēt

kam tad viņi tās mašīnas atņēma? runa gāja, ka igādāsies par lielu naudu.

Conqueror 13.jūnijs 2017 8:09
6 0 Atbildēt

Nu radari šobrīd ir izdevīgi, pārāk daudzi brauc ātrāk par atļauto ātrumu, tā ka naudiņa nāks daudz no sākuma.

grammar nazi 13.jūnijs 2017 12:58
3 0 Atbildēt

"Nesen VP atņēma 40 jaunas netrafaretās automašīnas."

Kam tad viņi ATŅĒMA tos auto? :D

Pāvels 13.jūnijs 2017 13:18
0 0 Atbildēt

Valstij atkal sācies bizness- "autovadītāju slaukšana". Vai nav par traku?

Gunčiks 13.jūnijs 2017 20:02
1 0 Atbildēt

Cik mazāk tādu FOTOGRAFĒTĀJU uz ceļa,tik vienmērīgāka satiksme,neviens neraustas,brauc plūsmā ,ja nu kāds tiešām steidzas,viņš turpina steigties tūliņ aiz fotoradara,protams,- 171km.st nu ir bišķiņ par ātru,bet kopumā,ja tiesības ir iegūtas godīgā ceļā un cilvēks braucot domā par braukšanu, redz un respektē citus autovadītājus ,pa reizei un bieži intensīvā plūsmā paskatās spogulī, nevis lako nagus,tad jau tā kopbraukšana izdodas un ir patīkami reizēm bez vistām uz ceļa izbraukt nelamājoties un paspēt laikā,iekļauties tahogrāfa laikos u.t.t.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti