Talsu novadā automašīna sabrauc vīrieti un pamet notikuma vietu 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 18.augusts 2017 12:55

Aizvadītajā naktī Talsu novadā automašīna nāvējoši traumējusi vīrieti un aizbraukusi no notikuma vietas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Ap plkst.0.30 policijā saņemta informācija no Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta par to, ka Talsu novadā uz Ventspils šosejas pie Strazdes noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā gāja bojā 1951.gadā dzimis vīrietis.

Pašlaik policija noskaidrojusi, ka vīrieti sabraucis balts vai pelēks, iespējams, "Renault" markas mikroautobuss, kas pēc negadījuma aizbraucis Ventspils virzienā.

Policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess. Policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus un pašu transportlīdzekļa vadītāju, zvanot uz tālruņa numuru 63202703 vai 110.

 
Visi komentāri
 
Vernons 18.augusts 2017 13:07
4 7 Atbildēt

Šoka stāvoklī pastrādā muļķību un aizbēg, bet vainīgs notikušajā ir gājējs. Kā var ieraudzīt šķērsli, kurš nav ieraugāms?

Kanibaals 18.augusts 2017 13:25
10 1 Atbildēt

Nu ja profesionāla pieeja, ja neredzi ko sabrauci tad var braukt tālāk neapstājoties.

Vernons 18.augusts 2017 15:53
3 8 Atbildēt

Nu un kā tu izpildīsi CSN 100. punkta nosacījumu? Kādam jābūt man, kā gājējam?

ezis71 19.augusts 2017 9:00
1 0 Atbildēt

Ja nemaldos tad pie Strazdes nav gājēju pārejas,nebija iemesla mukt.

viencexperc 20.augusts 2017 8:52
0 0 Atbildēt

...Ja nav dzēris

ezis71 20.augusts 2017 9:44
0 0 Atbildēt

Par to kaut kā neaizdomājos,tad bija iemesls laisties lapās.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti