Liepājas pašvaldības policija skaidro iAuto, kāpēc tās automobilis traucēja kustību benzīntankā 23

 

Foto: iAuto aculiecinieka foto

iAuto | 18.augusts 2017 16:46

Liepājas pilsētas pašvaldības policija pārstāvis Kaspars Vārpiņš sniedzis atbildi par aculiecinieka iesūtīto un iAuto portālā publicēto foto.

Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas darbinieki 4.augustā īslaicīgi (aptuvenais automašīnas stāvēšanas ilgums 3 minūtes) novietoja Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas operatīvo transportlīdzekli stāvēšanai netālu no degvielas uzpildes sūkņiem, iepriekš pārliecinoties, ka citi degvielas uzpildes sūkņi nav aizņemti, tādējādi neradot neērtības citiem degvielas uzpildes stacijas apmeklētājiem. Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas darbinieki īslaicīgi novietoja automašīnu tuvu tirdzniecības vietai tādēļ, lai neuzkavētos pārāk ilgi un varētu turpināt veikt savus dienesta pienākumus patrulējot Liepājā.

Atgādināsim, ka pagājušajā nedēļā kāds autobraucējs Liepājas "Circle K" degvielas uzpildes stacijā fiksēja faktu, ka pašvaldības policijas ekipāža kafijas pauzē novietojusi stāvēšanā dienesta Nissan e-NV200 (elektroauto) tieši pie degvielas sūkņiem.

 
Visi komentāri
 
650 18.augusts 2017 18:59
8 4 Atbildēt

Nu tak Labi ka tikai bloķēja un ka "neapturēja" visa tā hotdogu ceha "saimniecisko darbību".

dsa 18.augusts 2017 19:38
9 20 Atbildēt

Karoče, zēni piestāja pamīzt, bet fotogrāfam bija pļutka un viņš bija spiests stāvēt rindā. Būtu labāk to aparātu iebāzis kā kā tapu disā, nebūtu jāstreso.

650 18.augusts 2017 19:45
0 0 Atbildēt

viņš nevarēja tā ātrumā izvēlēties, ko bāzt un kādā secībā - vai vispirms aparātu vai labāk tomēr to kabānosu vai vel kaut kā randomā pa daļām

biezis 18.augusts 2017 23:51
2 2 Atbildēt

kroci stavetu tu ta,tie pidari tev nakleiku iebaztu tava aizdirstaja loga pajolin

Kanibaals 18.augusts 2017 20:59
19 4 Atbildēt

Labāk nebūtu taisnojušies, citādi jau izklausās tā pat kā kad citi pārkāpēji, kad šiem plāksterus līmē, es jau tikai uz 5 minūtēm invalīdu stāvvietā uyy.

Vilciens 18.augusts 2017 21:05
4 9 Atbildēt

Es ar parasti šā uzņēmuma DUS novietoju auto pie sūķņa, vismaz Rīgā, jo bieži vien visur citur ir uzstādītas apstāties aizliegts zīmes, vai izvietotas maksas stāvietas. Un kāpēc man, kā klientam, būtu jānovieto savs auto vai nu zīmes darbības zonā, vai jāapgrūtina sevi ar kauk kādu talonu izņemšanu, ja tualetes apmeklējums aizņem mazāk laiku, nekā šāda talona izņemšana un novietošana, vēl nedod dievs nepareizi novietot un saņemt par to Europark sodu....

ezis71 18.augusts 2017 21:19
6 5 Atbildēt

"jāapgrūtina sevi ar kauk kādu talonu izņemšanu"

Tad jau ejot mīzt uz DUS Tu arī sevi apgrūtini,mīz autiņā aunapiere.

Vilciens 18.augusts 2017 22:09
3 4 Atbildēt

Pirmkārt, iztiksim bez personiskiem aizvainojumiem un apsaukāšanām. Otrkārt, šīs kompānijas DUS ir vismaz 8 degvielas sūkņu stacijas, līdz ar to neredzu starpību, vai kāds tur 5 minūtes uzpilda degvielu, vai apmeklē tualeti. Treškārt, laikapstākļi mēdz būt dažādi, Latvijā mēdz šad un tad arī uzpūst neliels vējš, un tajā mirklī, kad Jūs, cienītais, būsiet nolicis šo taloniņu uz sava auto priekšējā paneļa, tieši pirms durvju aizvēršanas uznāks viegla vēja brāzma, un nopūtīs šo taloniņu zemē, un Jūs, cienītais, to nepamanīsiet, un pēc tualetes apmeklējuma iznāksiet un ieraudzīsiet logā paziņojumu par vismaz 40€ sodu, ar diezgan fiksi pārdomāsiet, un atstāsiet savu auto pie sūkņa. P.S. Ar mani par laimi tā vēl nav gadījoes, bet lai tā nenotiktu, es novietoju to droši priekš sevis.

s 18.augusts 2017 22:26
9 2 Atbildēt

Tik debilus kretīnus, kā tu "Vilciens", ir grēks neapvainot personiski.

Grēkot nav labi.

Dīvāna komentāri 18.augusts 2017 21:18
9 2 Atbildēt

Vienalga. Tas nav parkings. Tur paredzēts liet degvielu. Izstāstiet ko var tur darīt 3 min. Kafiju, un samaksāt ar aizņem ilgāku laiku.

Antons 18.augusts 2017 21:35
0 0 Atbildēt

Ir visādi pāļi, arī municiPĀĻI !

Tusis 18.augusts 2017 22:35
2 6 Atbildēt

Kārtējais latviešu ņaudēšanas gars. Nu un kāds likuma punkts tika pārkāpts, kādi saistošie noteikumi netika ievēroti? Ja tur stāvētu parasts autiņš, tad neviens to pat neievērotu. Nav taču invalīdu stāvvieta.

Vēl gribētu atrast to varoni, kurš vakar pazvanīja uz 113 un pasūdzējās, ka NMP brigāde braucot uz izsaukumu ar ieslēgtiem gaismas un skaņas signāliem, GANDRĪZ esot aizķērusi viņa mašīnu.

Kanibaals 19.augusts 2017 12:36
1 0 Atbildēt

>braucot uz izsaukumu ar ieslēgtiem gaismas un skaņas signāliem

Zinām jau kā brauc ar ieslēgtiem, ne pagriezienus rāda neko, lai varētu saprast uz kuru pusi grib braukt. Labi ja vispār signālus atstāj ieslēgtus bieži tie tiek ieslēgti mirkli pirms iebraukšanas krustojumā un mauc pēkšņi pa kreisi gar degunu, un tiešām ne tikai GANDRĪZ, bet reāli izraisa avārijas situācijas, tā kā pārmetumi var būt arī pamatoti. Protams ātrie ir jāpalaiž, bet lai to izdarītu tiem ir jābūt redzamiem un dzirdamiem..

Personīgi gan esmu novērojis, ka tie skaņas signāli vairs ātrajiem īsti nav dzirdami vai nu brauc ātrāk par skaņas signālu vai arī tas tonis ir sadzirdams tikai kad pabrauc garām.

Tusis 21.augusts 2017 11:39
0 0 Atbildēt

- Dzirdes pavājināšanās gadījumā, ieteiktu doties pie ausu ārsta.

650 18.augusts 2017 22:49
2 0 Atbildēt

Protams, kad nestē stāv visi pumpji aizņemti un paši tie stāvētāji narvezenā iepērkas vai tā atejas telpā nodarbojas ar pašapmierināšanos, tas jau nekas.Bet ka policisti, nu tad...b Kur ir kādi Noteikumi izkarināti, ka cirkuļa atejas lietotāji nevarētu stāvēt pie pumpja? Tur varbūt ir kāda Zīme, ka ar e-mobīļiem nedrīkst piebraukt? Csn panti kko saka par šo? Sods ir? Rindā stāvot arī vajag distanci ievērot, mazums tagd kāds fotogrĀfs no aizmugures var negaidīti piezagties

Kanibaals 19.augusts 2017 12:49
0 0 Atbildēt

Nē nu protams pēc likuma viss ok, bet solīdi tas nav.

Degvielas uzpildīšana CSN nav paredzēta, ja nu vienīgi var pievilkt, ka tā ir kravas iekraušana, tātad ilgāk par 5min apstāties aizliegts, kas izlēdz elektromobili, tas degvielas uzpildi neveic. Vēl tiesu praksē nostiprinājies secinājums, ka kravu vai pasažierus var "iekraut" tikai vadītāja klātbūtnē, ja darbība nenotiek tad tā vairs nav apstāšanās, bet stāvēšana.

141. Transportlīdzekļu stāvēšana dzīvojamās zonās atļauta tikai speciāli paredzētās stāvvietās. Ja tādu stāvvietu nav vai ja tās ir aizņemtas, transport­līdzekļu stāvēšana atļauta tikai vietās, kur tas netraucē gājēju pārvietošanos vai citu transportlīdzekļu braukšanu.

149.12 pants. Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšana dzīvojamā zonā

Par dzīvojamā zonā aizliegtu darbību veikšanu —

izsaka brīdinājumu vai uzliek naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam piecpadsmit euro apmērā.

dArtanjans 19.augusts 2017 5:26
9 0 Atbildēt

Gandrīz bikses piemīzu aiz smiekliem lasot Liepājas PP paskaidrojumu.Tad jau invalīdu stāvvietās arī viņi drīkst stāvēt pie super netto,maximas,rimčika.Kundziņi neaptēstie.

Tusis 19.augusts 2017 7:53
2 7 Atbildēt

Neaizmirsti bikses izmazgāt! Labi, ka Tu tāds aptēsts esi gadījies.

ezis71 19.augusts 2017 8:45
7 0 Atbildēt

Laikam būsi viens no PP darbiniekiem tāpēc jūties kā ērglis.A Tu zini ka ērglis ir putns un gailis arī putns?

Tusis 21.augusts 2017 11:41
0 0 Atbildēt

Ezītis bija lepns putns, kamēr neiespēra, nelidoja.

Neesmu PP darbinieks.

Kanibaals 19.augusts 2017 12:56
2 0 Atbildēt

Tur jau tā lieta, ka sākot taisnoties, ka apstājās tikai π(3,14) minūtes paši ne ar ko neatšķiras no mietpilsoņiem kuriem šie līmē plāksterus.KBJ.

Esot vēl izvērtējuši Mēness fāzes un Liepājas vēja virzienu

650 19.augusts 2017 16:56
0 1 Atbildēt

Jā, problēma mums ir. Nu ne tā ka Krimināllietu, bet atkārtotu izskatīšanu un kompetentu izvērtēšanu tomēr vajadzētu noteikti. Šāds videomateriāls tagd pat uzreiz pirmdien pa taisno ir jānosūta uz Dienvidkurzemes Reģia(o)nālo maztrubācijas apkarošanas Pārvaldi e-nānisma izskaušanas nodaļas nekānedarīšanas apakšstruktūras Vadītāja Aizmugurējamajam Vietniekam tālākā Lēmuma pieņemšanai.

Kanibaals 20.augusts 2017 0:50
0 0 Atbildēt

Protams jānosūta uz PR kursiem, lai šādas pirmklasnieku taisnošanās vairs nebūtu. Mājasdarbu suns sagrauza, sajaucu pedāļus, uzpīpēju klusiņām, nevienam netraucēju...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti