Limbažu pusē autovadītājs gada laikā otro reizi pieķerts bez tiesībām un alkohola reibumā 1

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Valsts Policija | 24.augusts 2017 11:27

Aizvadītajā diennaktī saņemta informācija par 58 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti 5 nodarījumi pret personas dzīvību un veselību, 18 nodarījumi pret sabiedrisko kārtību un 13 nodarījumi pret īpašumu.

Aizvadītajā diennaktī, Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā, reģistrēti četri ceļu satiksmes negadījumi. Nevienā no negadījumiem nav saņemta informācija par cietušajiem. Pie transportlīdzekļu stūres, alkoholisko dzērienu iespaidā, sēdušies pieci vadītāji. Noformēti 96 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 54 bija par ātruma pārsniegšanu.

23.augustā, pulksten 06:02 Valmierā, Stacijas laukumā, konstatēts, ka uz dzelzceļa sliežu pārmijas salikti dēļi. Dzelzceļa stacijas dežurante tos pamanījusi un laicīgi noņēmusi, pirms tie nodarījušo ļaunumu vai traucējuši vilciena kustību. Policija noskaidro notikušā apstākļus.

23.augustā, pulksten 15:48 Limbažu novadā, Katvaru pagastā, autoceļa Limbaži – Aloja 10 kilometrā, virzienā uz Limbažiem, 1977.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “Mercedes-Benz” bez jeb kāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām, būdams alkoholisko dzērienu iespaidā. Šāda veida pārkāpumu vīrietis izdarījis atkārtoti gada laikā. Minimālā alkohola koncentrācija izelpojamā gaisā sasniedza 1,87 promiles. Uzsākts kriminālprocess.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 24.augusts 2017 21:31
2 3 Atbildēt

Tādus vajag nošaut.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti