Purvciemā aizturēts automašīnu bojātājs; Valsts policija aicina atsaukties cietušos 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Valsts Policija | 6.septembris 2017 13:42

Valsts policija Purvciemā naktī no 4. uz 5.septembri aizturēja vīrieti, kurš bojāja vairākas automašīnas, no vienas nozogot telefona lādētāju un brilles. Aicinām atsaukties citus spēkratu īpašniekus, kuru automašīnas tonakt arī tika apskādētas.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Teikas iecirknī naktī no 4.septembra uz 5.septembri pulksten 00.10 saņemts izsaukums uz Andromedas gatvi 1, kur kāds vīrietis neadekvātā stāvoklī bojāja vairākas automašīnas.

Reaģējot uz saņemto informāciju, policisti nekavējoties devās uz norādīto adresi, kur sastapa iespējamo vainīgo. Likumsargi noskaidroja, ka vīrietis nezināmu iemeslu dēļ bojājis vairākas automašīnas, vienai no tām izsitot stiklu un nozogot telefona lādētāju un brilles. Abas nozagtās mantas policisti atguva un atgrieza īpašniekam.

Aizturēšanas brīdī aizdomās turētais bija agresīvi noskaņots un, iespējams, atradās narkotisko vielu reibumā. Lai par to pārliecinātos, ir nozīmēta ekspertīze.

Par šī nozieguma izdarīšanu likumsargi aizdomās turēto, 1989.gadā dzimušo vīrieti, aizturēja. Jāpiemin, ka viņš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par zādzībām.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas - par zādzību, ja tā izdarīta no transportlīdzekļa. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.
Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā.

Valsts policija aicina vērsties iedzīvotājus, kuriem laika posmā no 4. uz 5.septembri Andromedas gatvē 1, tika bojāti spēkrati, ar iesniegumu Rīgas Teikas iecirknī Burtnieku ielā 37.

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 6.septembris 2017 15:27
4 3 Atbildēt

Ja uzvedās agresīvi, tad 90% varbūtība, ka policisti pielietoja spēku. Nu nebija, tā, ka policisti smaidīgi lēkāja apkārt un piedāvāja aizvest uz iecirknīti ar vārdiem -"cienītais kungs, vai nebūtu laipns un nebrauktu mums līdzi".

Tāpēc cilvēkam nepaveicās, ka tur tuvumā nebija neviena no iauto redakcijas ar kameru. Tad bojātājam būtu 40 fanātiķi atbalstītāji un iauto apmaksāts jurists.

Ak nē... viņš taču bojāja auto, nevis traucēja rūpēties par kārtību uz ceļiem. Viņš taču cīnījās ar labajiem autovadītājiem, nevis sliktajiem mentiem.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 6

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 4

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 2

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti