Purvciemā aizturēts automašīnu bojātājs; Valsts policija aicina atsaukties cietušos 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Valsts Policija | 6.septembris 2017 13:42

Valsts policija Purvciemā naktī no 4. uz 5.septembri aizturēja vīrieti, kurš bojāja vairākas automašīnas, no vienas nozogot telefona lādētāju un brilles. Aicinām atsaukties citus spēkratu īpašniekus, kuru automašīnas tonakt arī tika apskādētas.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Teikas iecirknī naktī no 4.septembra uz 5.septembri pulksten 00.10 saņemts izsaukums uz Andromedas gatvi 1, kur kāds vīrietis neadekvātā stāvoklī bojāja vairākas automašīnas.

Reaģējot uz saņemto informāciju, policisti nekavējoties devās uz norādīto adresi, kur sastapa iespējamo vainīgo. Likumsargi noskaidroja, ka vīrietis nezināmu iemeslu dēļ bojājis vairākas automašīnas, vienai no tām izsitot stiklu un nozogot telefona lādētāju un brilles. Abas nozagtās mantas policisti atguva un atgrieza īpašniekam.

Aizturēšanas brīdī aizdomās turētais bija agresīvi noskaņots un, iespējams, atradās narkotisko vielu reibumā. Lai par to pārliecinātos, ir nozīmēta ekspertīze.

Par šī nozieguma izdarīšanu likumsargi aizdomās turēto, 1989.gadā dzimušo vīrieti, aizturēja. Jāpiemin, ka viņš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par zādzībām.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas - par zādzību, ja tā izdarīta no transportlīdzekļa. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.
Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā.

Valsts policija aicina vērsties iedzīvotājus, kuriem laika posmā no 4. uz 5.septembri Andromedas gatvē 1, tika bojāti spēkrati, ar iesniegumu Rīgas Teikas iecirknī Burtnieku ielā 37.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 6.septembris 2017 15:27
4 3 Atbildēt

Ja uzvedās agresīvi, tad 90% varbūtība, ka policisti pielietoja spēku. Nu nebija, tā, ka policisti smaidīgi lēkāja apkārt un piedāvāja aizvest uz iecirknīti ar vārdiem -"cienītais kungs, vai nebūtu laipns un nebrauktu mums līdzi".

Tāpēc cilvēkam nepaveicās, ka tur tuvumā nebija neviena no iauto redakcijas ar kameru. Tad bojātājam būtu 40 fanātiķi atbalstītāji un iauto apmaksāts jurists.

Ak nē... viņš taču bojāja auto, nevis traucēja rūpēties par kārtību uz ceļiem. Viņš taču cīnījās ar labajiem autovadītājiem, nevis sliktajiem mentiem.

Kanibaals 7.septembris 2017 12:44
0 0 Atbildēt

>cienītais kungs, vai nebūtu laipns un nebrauktu mums līdzi"

Vai tad iAuto video bija dzirdams tāds aicinājums no civilā ģērbtā policista?

Zjebra 6.septembris 2017 22:14
0 2 Atbildēt

Vp neperciet savus stulbus radarus un škodus . Noperciet parastas kameras un uztadiet visur, jo neviens jums nepalidzes

Vp tere naudu nizin kam, bolderajā uzbuveja sev lielu iecirkni un ko? Tapat tur šez tie pašie 5 cilveki , no kuriem viens apsargs un viena apkopeja. Un pa nakti visos logos tumsa. Drizuma ko, atvers pirma stava veikalu un mums par to jamaksa? Ja viņi nevelna nepilda savus pienakumus tad kapec man budu viņiem palidz?

viencexperc 7.septembris 2017 12:13
0 1 Atbildēt

Neņuņņā, noķers tevi tik un tā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti