Sestdien pieķerti 13 dzērājšoferi un viens narkotikas lietojis autovadītājs 1

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.marts 2018 13:30

Sestdien uz Latvijas ceļiem aizturēti 13 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja narkotisko vielu iespaidā, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Latgalē diennakts laikā pieķerti pieci dzērājšoferi, Vidzemē - četri, Rīgas reģionā - trīs, bet Zemgalē policisti apstādinājuši vienu alkohola reibumā esošu autovadītāju. Savukārt vienīgais šoferis, kurš pie stūres bija sēdies narkotisko vielu iespaidā, pieķerts Rīgas reģionā.

Sestdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 231 administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, kas ir par 13 protokoliem vairāk nekā dienu iepriekš. Visvairāk šādu protokolu - 89 - noformēts Rīgā un tās apkārtnē, kur fiksēti arī trīs agresīvas braukšanas gadījumi.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 568 protokolus, kas ir par 18 vairāk nekā dienu iepriekš. Sestdien 247 protokoli noformēti Rīgā un tās reģionā, 115 - Zemgalē, 77 - Vidzemē, 69 - Latgalē, bet 60 - Kurzemē.

Diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 67 ceļu satiksmes negadījumi, divos no tiem cietuši kopskaitā trīs cilvēki, bet bojāgājušo nav.

 
Visi komentāri
 
arko2 4.marts 2018 18:59
3 0 Atbildēt

Ā, tie kas alkohola reibumā ir dzērājšoferi, bet narkotiku reibumā - autovadītāji.

Beidzot skaidra atšķirība.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti