Jaunciemā pēc pakaļdzīšanās aiztur dzērājšoferi gandrīz četru promiļu reibumā 4

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 23.janvāris 2019 13:21

Jaunciema apkaimē, pašvaldības policija pēc pakaļdzīšanās aizturējusi automašīnas vadītāju gandrīz četru promiļu reibumā, aģentūru LETA informēja Rīgas Pašvaldības policijā.

Pagājušajā sestdienā policija Jaunciema gatvē pamanīja automašīnas "Audi" vadītāju, kurš ievērojami pārkāpa atļauto braukšanas ātrumu. Policisti nolēma vadītāju apturēt, taču pēc vairākkārtīgiem aicinājumiem apstāties vadītājs ātrumu nesamazināja un sāka bēgt.

Pakaļdzīšanās turpinājās vairāku minūšu garumā pa Jaunciema gatvi un arī pa vairākām nelielām Jaunciema ieliņām, līdz bēglis izslēdza automašīnas gaismas un iebrauca mežā. Taču arī automašīnas gaismu izslēgšana nesekmēja bēgšanas mēģinājumu, jo pēc pārsimt metriem automašīna iestiga sniegā, un tajā brīdī policistiem vadītāju izdevās aizturēt. Ņemot vērā, ka vadītājs arī pēc apturēšanas negribēja padoties, pret viņu tika pielietota elektrošoka pistole.

Vēlāk acīmredzami iereibušais "Audi" vadītājs nosauca citas personas datus. Tāpat noskaidrojās, ka viņam nebija iegūtas tiesības piedalīties ceļu satiksmē.

Automašīnā bija arī divi pasažieri - vīrietis un sieviete. Viņi skaidroja, ka esot vienkārši vizinājušies pa rajonu un nekā slikta tajā nesaskatot.

Izsauktā Ceļu policija 23 gadus vecā vadītāja izelpā pirmajā pārbaudē konstatēja 3,8 promiles alkohola, bet otrajā - 3,4 promiles alkohola.

Tāpat noskaidrojās, ka iepriekš šī automašīna bijusi iesaistīta sadursmē ar kādu citu automašīnu Jaunciema gatvē.

Pārkāpējs nodots Valsts policijas darbinieku rīcībā, taču abi viņa pasažieri, ņemot vērā laika apstākļus, netika atstāti mežā, bet gan aizvesti līdz Jaunciemam, kur atlikušo ceļu mājup varēja veikt kājām.

Par braukšanu reibumā bez tiesībām Valsts policijā sākts kriminālprocess, tāpat atsevišķi tiks vērtēta bēgšana un negadījuma izraisīšana.
 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 23.janvāris 2019 15:41
3 2 Atbildēt

Vīrieti nošaut, jo tas jau ir klīnisks gadījums. Bet mūsdienu medicīna ārstēt nevar, bet tos abus pasažierus - uz 10 gadiem cietumā.

Bet auto - nodot metāllūžņos un naudu ieskaitīt valsts budžetā.

Ja es būtu Latvijas diktators, es darītu tā.

Freijers 24.janvāris 2019 8:13
0 2 Atbildēt

Labi, ka tādi ir tikai komantāru diktori...pietiek jau wannabe soģu delfos biezā slānī.

AZRCA 24.janvāris 2019 4:10
0 1 Atbildēt

pricom pasazierus cietuma.

reku 24.janvāris 2019 13:52
0 0 Atbildēt

Par neziņošanu.Staļina laikā arī tie būtu nolaisti no kātiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti