25.aprīlī, Pārgaujas novadā, kāds autovadītājs traucies ar ātrumu 188 km/h 8

 

Ilustratīvs attēls Foto: iAuto.lv

Valsts Policija | 30.aprīlis 2019 9:54

25.aprīlī, pulksten 15:35 Vidzemes reģiona pārvaldes patruļpolicijas ekipāža Raiskuma pagastā apturējusi kārtējo ātrumpārkāpēju.

Automašīnas “Audi A6 Avant” vadītājs – 1978. gadā dzimis vīrietis – Pārgaujas novadā Raiskuma pagastā pa autoceļu Inčukalns – Valmiera – Igaunijas robeža 47. kilometrā, virzienā uz Valmieras pusi traucās ar 188 kilometri stundā (km/h) vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h, kā arī policija konstatēja, ka transportlīdzeklim nav izieta tehniskā apskate.

Saskaņā ar Administratīvo pārkāpumu kodeksu, vadītājam par šo braucienu draud naudas sods no 360 – 480 eiro un vadīšanas tiesību atņemšana uz sešiem mēnešiem. Par transportlīdzekļa izmantošanu ceļu satiksmē, kuram noteiktajā termiņā nav veikta valsts tehniskā apskate, uzliek naudas sodu no 55- 120 eiro.

Valsts policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

 

 
Visi komentāri
 
Raimonds 30.aprīlis 2019 22:06
0 3 Atbildēt

Vai ir tāda sajūta, ka katru dienu celies, ej, strādā, cīnies, mēģini kaut ko sasniegt, it kā pat izdodas, tomēr atskatoties saproti, ka nekur tālu neesi ticis, nekas īsti dzīvē tā arī nav mainījies?

Arī man tā bija, kad kādu dienu atcerējos senu, bet ļoti pamācošu stāstu. Kāds čakls, strādīgs vīrs, rūpīgs ģimenes tēvs, kurš visu mūžu cīnījās ar nabadzību, nomirst un nonāk paradīzē. Satiek Dievu, jautā: Kā tas nākas, ka es biju labs, pildīju baušļus, gāju baznīcā, darīju visu, kā mācīji. Bet tu nebiji atsaucīgs, kad lūdzu tevi palīdzēt un dot man iespēju tikt ārā no trūkuma. Dievs uz to saka – es visu laiku gribēju tev palīdzēt, bet būtu kaut lotorejas biļeti nopircis! Savu Laimīgo biļeti pēc Sindikāta taktikas, kas nodrošina salīdzinoši nelielus, tomēr regulārus ienākumus, aizpildi šeit: goo.gl/X17csF un jau ar vasaras atnākšanu sāc Jaunu dzīvi, kura pārspēj tavus pat vispārdrošākos sapņus.

650 1.maijs 2019 2:02
1 0 Atbildēt

IKlīst runas, , ka pie tāda Lielāka laimessta parasti no rīta Dibens nejūtas diezko komfortabli..

Es 30.aprīlis 2019 22:25
3 0 Atbildēt

Nu cilvēks nebija otro ātrumu ieslēdzis, tāpēc kavēja satiksmi!!!

reku 30.aprīlis 2019 22:45
1 0 Atbildēt

Valsts ir ieberzusies,sešus mēnešus tagad pabalstus maksās bet cilvēks atpūtīsies.Kā reiz tūlit būs vasara.

Kanibaals 30.aprīlis 2019 23:00
0 0 Atbildēt

Un saka ka ceļi slikti.

viencexperc 30.aprīlis 2019 23:41
2 5 Atbildēt

Sakiet ko gribat, bet sodi Latvijā ir smieklīgi zemi. Padomājiet paši - cilvēks ar kaut kādu lūzni ( bez apskates) pārkāpj ātrumu vairak par 2 reizēm, bet saņem sodu - 180 + 30 = 210 Eiro ( ja samaksā 10 dienu laikā).

Bradypus 2.maijs 2019 13:37
1 0 Atbildēt

Sodīt... Sodīt... Sodīt... Nekas cits prātā vispār nav? Tādā sabiedrībā arī dzīvojam, kur saprāts aizstāts ar citām lietām.

ES 1.maijs 2019 14:10
3 0 Atbildēt

baigi lēni, tikko atvēra Dienvida tiltu es tur uz 228 km/h pārbraucu, un nekas, nevienam netraucēju.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti