Daugavpilī piedzēries autovadītājs izraisa CSN un mēģina atpirkties no policijas ar 2000 eiro 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 27.jūnijs 2019 15:52

Kāds vīrietis Daugavpilī nākamajā dienā pēc Līgo brīvdienām izraisījis sadursmi ar vairākām mašīnām un mēģinājis piekukuļot policistus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Ksenija Belova.

Saņemot informāciju, ka Daugavpilī bojāti vairāki transportlīdzekļi, likumsargi devās uz notikuma vietu, kur konstatēja, ka 1990.gadā dzimis vīrietis nav ticis galā ar automašīnas "BMW" vadību un iebraucis trijos stāvēšanai novietotos transportlīdzekļos. Pārbaudot vadītāja dokumentus, vīrieša izelpā bija jūtama alkohola smaka. Izrādījies, ka vīrietis pie stūres bija sēdies, būdams 2,43 promiļu reibumā.

Lai izvairītos no administratīvā pārkāpuma protokola, vadītājs policijas darbiniekiem piedāvājis kukuli 2000 eiro apmērā.

Pašlaik vīrietim ir noformēti administratīva pārkāpuma protokoli par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu, ka arī draud kriminālatbildība par kukuļa piedāvājumu policijasdarbiniekiem.

Kukuļu došana saskaņā ar Krimināllikumu ir sodāma, un par to var piemērot brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sods. Savukārt par auto vadīšanu reibumā vīrietim draud administratīvais arests no desmit līdz 15 diennaktīm, naudas sodus no 1200 līdz 1400 eiro, kā arī transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšana uz četriem gadiem.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 27.jūnijs 2019 17:07
3 3 Atbildēt

Dīvaini tie likumi - sods par kukuļošanu ir mazāks, kā pats kukulis.

Bradypus 28.jūnijs 2019 14:28
0 0 Atbildēt

Tev 5 gadi aiz restēm ir mazāk, nekā 2000 EUR?

Hmm 27.jūnijs 2019 18:01
6 0 Atbildēt

pieļauju, ka devējs neizskatījās pēc tāda, kam varētu būt 2000 eiro

Freijers 28.jūnijs 2019 8:41
1 0 Atbildēt

Domājams, ka tas tā ir 90% gadījumu ar tiem štukas/divu/trīs un vairāk kukuļiem...delīrija murgi, bez nekāda seguma, bet statistikai der.

Juris 27.jūnijs 2019 22:09
2 0 Atbildēt

Tas ne vienmer.Var but ari otradi.Tiesa-ta ir loterija.

Juris 27.jūnijs 2019 22:11
0 0 Atbildēt

Tas ne vienmer.Var but ari otradi.Tiesa-ta ir loterija.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 6

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 19

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 3

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 2

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti