166 km/h - Vidzemē divi Volvo vadītāji rupji pārkāpj atļauto braukšanas ātrumu 26

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 8.janvāris 2020 10:27

Šīs nedēļas sākumā Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes apkalpojamā teritorijā fiksēti vairāki automašīnu vadītāji, kuri pārkāpuši atļauto braukšanas ātrumu, un kāds Volvo automašīnas vadītājs traucies ar 166 kilometriem stundā (km/h).

Aizvadītāja diennaktī noformēti 43 administratīvā pārkāpuma protokoli par ātruma pārsniegšanu.

Pirmdien, 6.janvārī pulksten 15:26 Vidzemes reģiona pārvaldes patruļpolicijas ekipāža Salacgrīvas novadā  apturējusi kārtējo ātrumpārkāpēju. Automašīnas Volvo XC90 vadītājs Salacgrīvas novadā, Salacgrīvas pagastā pa autoceļu Rīga (Baltezers) – Igaunijas robeža (Ainaži) 84. kilometrā, virzienā uz Igaunijas pusi traucās ar 152 kilometriem stundā, vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā.

Savukārt 7.janvārī pulksten 20:39 fiksēts ātruma pārkāpums uz autoceļa Inčukalns – Valmiera- Igaunijas robeža (Valka) 54. kilometrā. Tur kāds pārgalvīgs 1994.gadā dzimis automašīnas Volvo V60 vadītājs, vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā, traucās ar 166 kilometriem stundā.

Jāpiebilst, ka otrdien fiksēti arī vairāki citi gadījumi, kad transportlīdzekļu vadītāji braukuši ar būtiski pārsniegtu atļauto braukšanas ātrumu. Kopumā aizvadītajā diennaktī noformēti 43 administratīvā pārkāpuma protokoli par ātruma pārsniegšanu.

Saskaņā ar Administratīvo pārkāpumu kodeksu, vadītājiem par šo braucienu draud naudas sods no 360 – 480 eiro un vadīšanas tiesību atņemšana uz sešiem mēnešiem.

Policija uzsver, ka tā strādā ne tikai uz ielām, uzraugot sabiedrisko kārtību, bet arī interneta vidē un sociālajās vietnēs, kur iedzīvotāji var sazināties un nodot informāciju, kura tiek ņemta vērā un pārbaudīta. Policija izsaka pateicību iedzīvotājiem, kuri ziņo par ātrumpārkāpējiem un cita veida pārkāpumiem, kuri apdraud apkārtējo drošību.

Valsts policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

 

 
26 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Guntis 8.janvāris 2020 11:00
19 27 Atbildēt

Vot pidari jobanijie, noslanit uz vietas un atnemt autovadītaja apliecibu, jobanie volvisti

Pļurkt 8.janvāris 2020 14:08
18 1 Atbildēt

Cik daudz ir lai rupji pārkāptu atļauto ātrumu, un cik lai nerupji???

uupis 8.janvāris 2020 11:34
11 28 Atbildēt

Vernons jau atkal teiks ka ātrumpārkāpēji nav pārkāpēji, bet drauds satiksmes drošībai ir skūrteris un gājējs, jo šamie nespēj ar aci noskanēt fūres tonnāžu un izrēķināt bremzēšanas ceļu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti