Policija aiztur autovadītāju, kurš alkohola reibumā, bez tiesībām traucas ar 170 km/h (+ VIDEO) 14

 
Valsts Policija | 18.maijs 2020 14:23

14.maija pēcpusdienā Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas inspektori, pildot dienesta pienākumus, fiksēja kādu ļoti steidzīgu automašīnas “Škoda” vadītāju.

Vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 km/h, viņš brauca ar 170 km/h. Turklāt vadītājs pie stūres sēdies pamatīgā alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Aizvadītajā ceturtdienā, 14.maijā, ap pulksten 14.30 Satiksmes uzraudzības rotas inspektori, veicot ikdienas satiksmes uzraudzību, uz Vidzemes šosejas fiksēja kādu automašīnu, kura pārvietojās ar ātrumu 170 kilometri stundā. Reaģējot uz šo pārkāpēju, policisti vairākkārt izteica prasību apturēt transportlīdzekli, taču vadītājs ignorēja policijas darbinieku likumīgās prasības un uzsāka bēgšanu, braucot Gaujienas virzienā.

Pēc brīža, netālu no Gaujienas, minētā automašīna tika apturēta. Noskaidrots, ka transportlīdzekli vadīja 1986.gadā dzimis vīrietis, kuram nav transportlīdzekļa vadītāja tiesības. Tāpat no vīrieša izelpas bija jūtama alkoholam raksturīga smaka. Pārbaudot vadītāju, vīrieša izelpā konstatētas 2,15 promiles. Vadītājs atzina, ka mēģinājis aizbēgt no policijas, bet tas nav sanācis.

Par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav transportlīdzekļa vadīšanas tiesību un ja vadītājs atrodas alkohola ietekmē, ir paredzēta kriminālatbildība.

Tāpat vīrietim ir noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par nepakļaušanos tādas personas atkārtotai vai vairākkārtējai prasībai apturēt transportlīdzekli (par bēgšanu), kura ir pilnvarota pārbaudīt transportlīdzekļa vadītāja dokumentus.

Valsts policija atgādina, ka braukšana dzērumā ir smags Ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums, jo ar šādu rīcību Jūs pakļaujat riskam ne tikai savu, bet arī citu cilvēku dzīvību un veselību.

                                           

 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 18.maijs 2020 18:33
13 3 Atbildēt

Liels paldies CP kas to bezsmadzeņu rādījumu noņēma no trases!

Meeris 18.maijs 2020 20:47
3 8 Atbildēt

Paldies jā, tagad gaidam, kad tevi noņems no trases

WALA 19.maijs 2020 13:54
2 0 Atbildēt

Es te dojoju kopā ar pārīti policistu - nekādu priecīgo ainu par kadru profesionalitāti viņi nezīmē. Ar ieročiem īsti neprot apieties, bet te es domāju ka vispār IeM ar naudiņām grēko, nav naudas treniņš aušanai utml., lietot raustās utt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti