Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 15

 

Foto: iAuto.lv

Valsts Policija | 1.jūnijs 2020 11:28

Šī gada 29. maijā ap pulksten 14.35 Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 86E, melnas krāsas automašīnas Audi A3 vadītājs, braucot pa Kārļa Ulmaņa gatvi virzienā no Liepājas ielas uz Lielirbes ielu, uz neregulējamās gājēju pārejas uzbrauca velosipēdistam. Ceļu satiksmes negadījumā cieta velosipēdists, kurš ar gūtajām traumām tika nogādāts medicīnas iestādē.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuriem: 67219837, 26653635 vai 110.

 

 
Visi komentāri
 
Viedoklis pirmdienā 1.jūnijs 2020 12:37
0 0 Atbildēt

Tur ir grūti NEUZBRAUKT velosipēdistam. Viena no tupākajām pārejām visā Rīgā un Latvijā.

Veselību velosipēdistam un auto vaditājam.

uupis 1.jūnijs 2020 17:26
5 1 Atbildēt

Policisti grib sameklēt lieciniekus, kuri teiks ka velosipēdists ir pedalējis pa pāreju ar ātrumu 40 km/h.

Kārtējais mēģinājums attaisnot autovadītāju noziedzinieku!

Vernons 1.jūnijs 2020 17:41
2 3 Atbildēt

Tā jau arī bija!

Kanibaals 2.jūnijs 2020 10:03
2 3 Atbildēt

Brauca pa ielu, uzleca uz ietves un tad slaidā lokā uz pārejas, trāpīju?. Tipa nevar izlemt gājejs vai velo braucejs, tirinās kā puņķi uz drāts.

uupis 2.jūnijs 2020 15:52
1 1 Atbildēt

Nu ja nesamazini ātrumu pirms katras gājēju pārejas, kā tas rakstīts noteikumos, tad pats vainīgs…

650 2.jūnijs 2020 18:04
0 0 Atbildēt

Bet Tu pat nepajautā, VAI viņš ko samazina.P/ist es gribēj Šādus noteikumus un Tādus prokurorus, kam vienmēr un visur gatavs spriedums bez jautājumiem.

ps- KATRAM videoreģistrātoru priekšā UN pakaljā un attapīgākajiem vēl arī sānos- tad 1nureiz iestāsies "patiesā" lietu kārtība.

uupis 2.jūnijs 2020 19:08
1 1 Atbildēt

Te ir tava attieksme pret spēkā esošajiem notiekumiem un likumu. Tas ka tu viņu gribi seksuāli izmantot jau vien parāda tavu patieso seju!

Vernons 2.jūnijs 2020 21:11
0 0 Atbildēt

Viesturu Silenieku jāliek "būrī"!

650 3.jūnijs 2020 1:23
0 0 Atbildēt

Tu labāk teikumu līdz galam izlasi un gar manīm tā mazāk trinies.Gan jau tā jūsējā cilvēknīdēju seksoLoģiskā teorija kādreiz 1reiz uzrausies uz kārtīgu ppi ar vītni galā.

uupis 3.jūnijs 2020 10:52
0 0 Atbildēt

Wow – meli un dubultmārāle!

Kurš teica ka »P/ist viņš grib šādus noteikumus«?

Ej pamācies satiksmes noteikumus…

650 3.jūnijs 2020 13:12
0 0 Atbildēt

Tev vēlreiz- pirms te savu to katrreizēji šķidro cilvēknīdēj/prokurora pļūtīšanu turpināt un katram runātājam suudus uz ausīm karināt,uzmanīgāk izlasi rakstīto!Tas ir drošvien arī tavs nopelns, ka tie "šādie noteikumi" ņirb no divdomībām un jēdzieniem un/vai (varbūt/iespējams..).Varu iedomāties, kādi 2morālie kretīni un meļi tur grozās "par un ap" šo ienesīgo sfēru.Izdevīgi tas ir, ka katrā īpašā gadījumā "izp/ists" tiek vienkārši tas, kurš gadījies tobrīd lielāks lohs un kuram mazāk naudas un iespēju.

Tam tur Vernona pieminētajam ākstam vispār nebūtu jātiek ne tuvumā ne likumam ne morālei.Katru to potenciālo 2riteņu kretīnu p/st vajadzētu par ikkatru centimetru un ikkatru vismazāko dsas kustību, kura neatbilstu "šajos noteikumos" norādītajam metram un/vai burtam.Par "sporta" braukšanu tumsā bez atstarojošiem elementiem un apgaismojuma- braucamrīku momentā tolmetsā,braucējam uzlikt 2k sodu un 2gadus pašizolāciju.Tikai nav jau to aizrādītāju- jo starp četrriteņu braucējiem dalbaēbu un/vai mīīzēju ir vismaz 4x vairāk.

uupis 3.jūnijs 2020 13:20
0 0 Atbildēt

Aha – tātad to grupu kur 4 reizes vārāk pārkāpēju nevajag aiztikt! Jāaiztiek ir tie kuri ir vājāki, mazāki un nabadzīgāki, invalīdi un bērni, vecmāmiņas un vectētiņi utt.

Paklau tu esi antisociāls elements (un tas vēl maigi teikts) – ja jau tava morāle ir ņirgāties par vājākiem, mazāk aizsragātiem un reizēm pat bezpalīdzīgiem!!!

650 3.jūnijs 2020 18:51
0 0 Atbildēt

Man ir "morāle",ka (vajadzētu) paņirgāties par savtīgiem situācijas tulkotājiem (katrreiz atkarībā no iesaistīto ģīmja un socstāvokļa..).Plus vēl par demagogiem, kuri melo un savu paplukušo spalvu uzpucēšanas nolūkā piedēvē citiem dažādus neteiktus jēdzienus un neveiktas darbības.

Nemāka un nevēlēšanās pareizi uzvesties gp tuvumā ir tieši Jūsu,to te diplomēto "mācītāju" un propagandistu jēlās un glumās daudzgadu darbības jaukais nopelns.

Ja kāds tur tas "īpaši neaizsargātais" atļaujas šķērsot kādu to debilo uļmangatves gp pāri 6joslām ar savu 3riteņu suudu "ņiprā gaitā", viņam būtu vajadzīgs piespriest apēst tā suuda riepas bez sāls un vēl pa virsu asfaltu uzlaizīt.

uupis 4.jūnijs 2020 10:15
0 0 Atbildēt

CSN 145. Šoferim uz gājēju pārejas ir JĀIZPILDA PRASĪBA DOT CEĻU!!!!

Es stāstu ka gājējs ir jālaiž – TU arī tagad apgalvo ka gājēju uz pārejas DRĪKST SABRAUKT! Tad kurš te ir demagogs???

Es saku ka ka VECAM CILVĒKAM un cilvēkam ar kustību traucējumiem ir jāpalīdz šķērsot iela un ja vajag, jāiedod pa seju šoferiem kā 650, kuri neciena ne vecus cilvēkus ne cilvēkus ar kustību traucējumiem! Tas ir viss, kas jāzina par 650 un Vernona MORĀLI, kuri stāsta ka gājējam ir jāgaida, kamēr visas mašīnas aizbrauc!!!!

650 4.jūnijs 2020 15:46
0 0 Atbildēt

Meli un nepatiesi apgalvojumi un nedarītu darbību piedēvējumi.Foruma pārvēršana par nemitīgu suudubedri ar nepārtrauktu kasīšanos.Reālā pasaulē Tu par šādu te textu

ēstu zemi un/vai laizītu asfaltu.Tev acīmredzot nav bijis reālas saskarsmes ar reālu dzīvi un ar veciem cilvēkiem un ar kustību traucējumiem.Jo tikai absolūts morālais pirdars var spekulēt un mētāties ar šiem te jēdzieniem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 3

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti