Daugavpilī šoferim noformē protokolu par automašīnas aplīmēšanu ar policiju aizskarošu uzrakstu 14

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 2.jūlijs 2020 16:35

Daugavpilī policija kādam šoferim noformējusi protokolu par automašīnas aplīmēšanu ar policiju aizskarošu uzrakstu.

Sociālajos tīklos publicētās fotogrāfijas liecina, ka kādam automašīnas vadītājam policijas klātbūtnē no spēkrata aizmugurējā vējstikla bijis jānoņem uzraksts angļu valodā "F**k the police".

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilga Teivāne-Treinovska aģentūrai LETA apstiprināja, ka Daugavpilī kādam automašīnas "Honda" vadītājam noformēts protokols par necienīgu uzlīmi uz automašīnas aizmugurējā stikla.

19.jūnijā Daugavpilī tika apturēts "Honda" transportlīdzekļa vadītājs, kuram noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli par sīko huligānismu un par drošības jostas nelietošanu.

Tāpat automašīnas pasažierei noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par transportlīdzekļa atstāšanu bez policijas atļaujas.

Likums par sīko huligānismu paredz naudas sodu no 70 līdz 500 eiro. Policijā gan neatklāja, vai sods šoferim jau piemērots.

 
 
14 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 2.jūlijs 2020 18:39
14 3 Atbildēt

Šādus mentus vajag sist. Solīdi izdaiļo savu spēkratu, ņemt nost var tikai csdd aka nedot skati. Lai varoņi iet noņem kolorādo lentītes, t-34, putin utt. A tur rokas pa īsām.

viencexperc 2.jūlijs 2020 16:51
12 8 Atbildēt

Padumjajos laikos un citos bomžu un nabagu rajonos visur pasaulē, ir kopīga iezīme - naids pret policistiem. PSRS tā izpaudās kā mirkšķināšana pretim braucošajam, ka tur ir tie sliktie, menti, utt.

Es domāju, ka tādu narkomānu ar hondu, sodu vietā vajadzēja iebāzt cietumā, kopā ar tiem pusmazgadīgajiem bandītiem,kuri vēl nav recedīvisti, bet tikai cenšas sevi parādīt. Varbūt tad puisis saprastu, ka ja ne policistu, visi tie bandīti vazātos pa ielām. Bet laikam jau nē... nesaprastu. Tāpat kā tagad. Atnāca mājās un stāsta - stulbie menti man teica noplēst uzlīmi...

Nu tā starp citu! 3.jūlijs 2020 8:19
8 3 Atbildēt

Nevēlos kopumā nolikt policiju. Esmu personīgi saskāries ar policistu, kurš uztaisīja avāriju dzērumā un aizbrauca no notikuma vietas. Pārējie policisti viņu nekaunīgi piesedza, viņam nekas nebija, vēl tagad strādā policijā. Kā tas tā var būt? Cik žurnālisti ir līdzīgus gadījumus izvilkuši gaismā. Nekāda reakcija no vadības. Mani paziņas, kuri strādā/strādāja policijā, dzer un brauc. Atved mājās kolēģi un viss. Viņu arguments - mēs labāk zinām likumus. Man ticība policijai ir 0. Tā ka "f..k police" ir savā ziņā godīgs uzraksts.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti