Daugavpilī šoferim noformē protokolu par automašīnas aplīmēšanu ar policiju aizskarošu uzrakstu 14

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 2.jūlijs 2020 16:35

Daugavpilī policija kādam šoferim noformējusi protokolu par automašīnas aplīmēšanu ar policiju aizskarošu uzrakstu.

Sociālajos tīklos publicētās fotogrāfijas liecina, ka kādam automašīnas vadītājam policijas klātbūtnē no spēkrata aizmugurējā vējstikla bijis jānoņem uzraksts angļu valodā "F**k the police".

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilga Teivāne-Treinovska aģentūrai LETA apstiprināja, ka Daugavpilī kādam automašīnas "Honda" vadītājam noformēts protokols par necienīgu uzlīmi uz automašīnas aizmugurējā stikla.

19.jūnijā Daugavpilī tika apturēts "Honda" transportlīdzekļa vadītājs, kuram noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli par sīko huligānismu un par drošības jostas nelietošanu.

Tāpat automašīnas pasažierei noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par transportlīdzekļa atstāšanu bez policijas atļaujas.

Likums par sīko huligānismu paredz naudas sodu no 70 līdz 500 eiro. Policijā gan neatklāja, vai sods šoferim jau piemērots.

 
 
Visi komentāri
 
viencexperc 2.jūlijs 2020 16:51
12 8 Atbildēt

Padumjajos laikos un citos bomžu un nabagu rajonos visur pasaulē, ir kopīga iezīme - naids pret policistiem. PSRS tā izpaudās kā mirkšķināšana pretim braucošajam, ka tur ir tie sliktie, menti, utt.

Es domāju, ka tādu narkomānu ar hondu, sodu vietā vajadzēja iebāzt cietumā, kopā ar tiem pusmazgadīgajiem bandītiem,kuri vēl nav recedīvisti, bet tikai cenšas sevi parādīt. Varbūt tad puisis saprastu, ka ja ne policistu, visi tie bandīti vazātos pa ielām. Bet laikam jau nē... nesaprastu. Tāpat kā tagad. Atnāca mājās un stāsta - stulbie menti man teica noplēst uzlīmi...

Bradypus 6.jūlijs 2020 10:13
1 0 Atbildēt

Un šo iezīmi veido fakts, ka policija pārstāv režīmu, nevis rūpējas par reālu drošību un ir atbalsts pie kā vērsties pēc palīdzības.

Laikam jau esi piemirsis, kā šie lieliskie policisti, kas medī visnotaļ kārtīgus pilsoņus par formāliem pārkāpumiem, sastopot reālu izbēgušu noziedznieku, piešķīra tam savu dienesta automašīnu labākai bēgšanai...

gunbox 2.jūlijs 2020 17:51
6 0 Atbildēt

Te tev bija demokrātija. Cilvēks pat nedrīkst izpaust savus subjektīvos uzskatus. Varbūt vispār Rumbulas tolmetā iegādājies ar tādu uzrakstu.

uupis 3.jūlijs 2020 10:38
2 0 Atbildēt

Daugavpilī nav un nevar būt demokrātijas. Daugavpils policijai un drošībniekiem ir atļauts bez brīdinājuma šaut uz zaļajiem cilvēciņiem! Tāda ir realitāte. Tāpēc tur nedrīkst valkāt nekādu militāro apģērbu.

LMT 2.jūlijs 2020 18:39
14 3 Atbildēt

Šādus mentus vajag sist. Solīdi izdaiļo savu spēkratu, ņemt nost var tikai csdd aka nedot skati. Lai varoņi iet noņem kolorādo lentītes, t-34, putin utt. A tur rokas pa īsām.

Tr 2.jūlijs 2020 19:23
1 0 Atbildēt

Vajadzēja Fcuk the police

hm.... 2.jūlijs 2020 19:57
3 0 Atbildēt

Tas vispār ir likumīgi - sodīt par šādu uzrakstu? Lai ziņa nebūtu tukšas mucas graboņa, tai būtu jāsatur likuma norma, kas ir tikusi pārkāpta, ar konkrētu APK pantu. Ziniet, es katru dienu redzu auto ar necienīgām uzlīmēm un vienkārši auto, kas ir tik sliktā stāvoklī, ka tie aizskar apkārtējo pašcieņu - vai to vadītāji tiek sodīti?

Kanibaals 2.jūlijs 2020 22:22
0 0 Atbildēt
Nu tā starp citu! 3.jūlijs 2020 8:19
8 3 Atbildēt

Nevēlos kopumā nolikt policiju. Esmu personīgi saskāries ar policistu, kurš uztaisīja avāriju dzērumā un aizbrauca no notikuma vietas. Pārējie policisti viņu nekaunīgi piesedza, viņam nekas nebija, vēl tagad strādā policijā. Kā tas tā var būt? Cik žurnālisti ir līdzīgus gadījumus izvilkuši gaismā. Nekāda reakcija no vadības. Mani paziņas, kuri strādā/strādāja policijā, dzer un brauc. Atved mājās kolēģi un viss. Viņu arguments - mēs labāk zinām likumus. Man ticība policijai ir 0. Tā ka "f..k police" ir savā ziņā godīgs uzraksts.

viencexperc 3.jūlijs 2020 10:19
3 7 Atbildēt

Spriežot pēc visa, tu jau arī pieredzi. Pat šeit, nerakstīji uzvārdu un vārdu.

Bet pareizāk teikt, viss tavs komentārs ir izdomājums, kas radās skatoties krievu TV.

Nu tā starp citu! 3.jūlijs 2020 10:38
2 1 Atbildēt

Un pats! Kur tavs vārds un uzvārds? Kārtējais tukšo salmu kūlējs -trollis. Maz esi no Varas Latvijā atrāvies, tādēl laikam arī glupi raksti internetā.

uupis 3.jūlijs 2020 10:58
6 0 Atbildēt

Nu īsti tā nav – pat tad kad Puķītes kungs uz vienvirziena ielas, braucot pret spalvu, reibumā, izraisīja sadursmi, viņu no soda atbrīvoja ar fantastisku motivāciju – tā kā Puķītes kungs dienesta automašīnu remontēs par saviem līdzekļiem, tad nolemts viņu nesaukt pie administratīvās atbildības par CSNG... Un ne vārda par to ka cietušajam atlīdzinās zaudējumus…

650 3.jūlijs 2020 13:34
0 3 Atbildēt

Nu un Kurš tad bija tas, kurš viņu atbrīvoja? Kurš tur ko motivēja? Atšķirībā no lielas daļas viņa "pēcgājēju",šis te "cienīgs k-gs" vismaz nebija Lohs.

anonimikis 3.jūlijs 2020 10:14
3 2 Atbildēt

uz vīrieškārtas pilsoņa auto šis uzraksts izskatās gejisks.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: VW T-Cross ar lielisku gaismas tehniku (+VIDEO) 7

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdots vairāk nekā 5,5 tūkst. eksemplāros. Lasīt vairāk

 

Līdz 2026.gadam Rīgā plāno pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā

Līdz 2026.gadam Rīgā plānots pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 

Mercedes EQS modernizēts; cenas nemainās, sniedzamība vairāk par 800 km (+ FOTO) 5

Mercedes-Benz modernizējis elektriskās piedziņas sedanu EQS, piestrādājis pie izskata un uzlabojis sniedzamību, taču cenu atstājis to pašu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti