Jēkabpils novadā traktorists četru promiļu reibumā un bez tiesībām notriec velosipēdisti 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 15.jūlijs 2020 16:10

Otrdien Jēkabpils novada Dignājas pagastā kāds traktorists četru promiļu reibumā un bez tiesībām notriecis velosipēdisti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis vadīja traktoru "MTZ 82L" un uzbrauca velosipēdistei, kura negadījuma guva traumas un nogādāta ārstniecības iestādē. Traktora vadītājs bija sēdies pie stūres alkohola reibumā - viņa izelpā konstatētas četras promiles -, kā arī bez likumā noteiktā kārtībā iegūtām transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess.

Savukārt Jelgavā, Lietuva šosejā, sieviete, vadot automašīnu "Škoda Octavia", uzbrauca velosipēda vadītājam, kurš šķērsoja ielu pa regulējamu gājēju pāreju. Vīrietis ar traumām aizvests uz slimnīcu.

Bet Engures novada Smārdes pagastā vīrietis, vadot velosipēdu, veica strauju manevru pa labi un uzbrauca tajā pašā virzienā braucošai automašīnai "Volkswagen Passat".

 
Visi komentāri
 
reku 15.jūlijs 2020 21:22
1 0 Atbildēt

Traktoristam bija lauku kārtībā iegūtas tiesības.Kurš ar likuma kārtībā iegūtām tiesībām var vadīt traktoru 4 promiļu reibumā.

650 15.jūlijs 2020 21:48
1 1 Atbildēt

-filmētājs Lohs

ā,pag,nē,tas beidzamais vello vīrietis nav Lohs,-cik noprotams,viņš apdzina automašīnu

Lohu detektors 16.jūlijs 2020 9:15
0 0 Atbildēt

650, stājies malā, mainīsim tev niku uz 69

650 17.jūlijs 2020 1:11
0 0 Atbildēt

Es nekādi neapdraudu šeit figurējošos niku mainīšanas specālistus.Tapc liec mierā manējo,tas nesatur itin nekādu nepatiesu vai neķītru domu.

uupis 16.jūlijs 2020 13:37
1 0 Atbildēt

Velosipēdists apdzinējs dikti izklausās pēc kukuļdošanas un vecu vecās anekdotes, kad ceļaruļļa vadītājam policists prasa – stāsti nu kā tu apdzini mersedesu un kā nogriezi viņam ceļu…

650 17.jūlijs 2020 1:20
0 0 Atbildēt

Jā,lūk,- šis ir tas parreizais Virziens,kādā vajadzētu "apspriest" šos te visus kopispastus.Kliņķis jau sasniegts,slīkstam nost gan tiešā,gan pārnestā nozīmē.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 5

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti