Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam, kurā bojā gāja motocikla vadītājs! 4

 

Foto: iAuto.lv

VP | 5.oktobris 2020 14:23

Šī gada 3. oktobrī ap pulksten 12.30 Ādažu novadā, uz autoceļa Rīga-Ainaži (8.km) notika sadursme starp automašīnu Seat Toledo un motociklu Harley Davidson. Ceļu satiksmes negadījumā no gūtajām traumām mira motocikla vadītājs.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri redzēja negadījuma brīdi, kā arī transportlīdzekļu vadītājus, kuri brauca garām notikuma vietai negadījuma brīdī – iespējams, šiem šoferiem automašīnā bija video reģistratori, kuri fiksējuši negadījumu. Valsts policija aicina sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuriem 67086659, 26653618 vai 110.

 
Visi komentāri
 
vai 5.oktobris 2020 15:06
1 3 Atbildēt

t.s. nesertificētu reģistratoru materiālus ņemtu vērā?

Ja ņemtu, tad būtu jāatceļ absurdā prasība ka par pierādījumu var izmantot tikai t.s. sertificēto reģ-r uzņemtos materiālus.

anonimikis 5.oktobris 2020 15:51
2 1 Atbildēt

Tāda prasība nekad nav bijusi attiecībā uz liecinieku uzņemtiem materiāliem.

kur 5.oktobris 2020 17:31
1 0 Atbildēt

tad atšķirība? ja Tontons nofilmē negadījumu, stāvot uz ietves, tas derēs bet ja Tontons sēž auto kas iekļuvis avārijā, tad pēkšņi vairs neder ar telefonu filmētais video?

Aivars 6.oktobris 2020 11:25
0 1 Atbildēt

Kāpēc tu domā, ka neder filmētais video?

Kur ir tāds noteikums?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti