Izpūtēji, spuldzes, stikli, riepas - policija kontrolē tehnisko stāvokli (+ FOTO) 18

 

Foto: Ekrānbilde no Facebook.com/Valsts.policija/

Valsts Policija | 27.jūlijs 2021 15:05

Valsts policija sadarbībā ar CSDD veica tehnisko kontroli reģionos. Kontroles laikā Cēsīs, Smiltenē un Valmierā tika pārbaudīti 27 auto.

Cēsīs, Smiltenē un Valmierā pārbaudīti 27 auto. Desmit auto saimniekiem pārbaude noslēgusies ar tehnisko defektu novēršanu, lai atjaunotu derīgu auto tehnisko apskati dalībai ceļu satiksmē.

Pārbaužu laikā vieglajiem auto konstatēti tādi defekti, kā paaugstināts izplūdes sistēmas trokšņu līmenis, aizliegta iejaukšanās bremžu sistēmā, neatļauta LED spuldžu uzstādīšna tiem nepiemērotos lukturos un nepietiekams riepu protektora dziļums. Papildus tika veikti arī atbilstības mērījumi vieglo auto stiklu pārklājumam ar aptumšojošām vai necaurspīdīgām plēvēm.
Savukārt, motocikliem vasaras laikā tiek pārbaudīta vispārējā atbilstība tehniskās apskates prasībām- gaismas ierīces, kā arī numura zīmes novietojums un trokšņa līmenis.

Tehnisko kontroli uz ceļa saskaņā ar normatīvajos aktos noteikto veic CSDD sadarbībā ar Valsts policija

 
18 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 27.jūlijs 2021 17:14
15 5 Atbildēt

No CSDD TUV latvia pieredzes - piepisienes notike arī ļoti bieži pilnīgi ne pa tēmu ( servisojos balkus mazā kantorī kura īpašnieks ar driftu darbojas), BMW ar visiem uzstāditājiem "dzelžiem" ar Vācu TUV sertifikātu - tāpat tika izpists, un patiesībā diezgan ne pa tēmu ...

Tā kā šitam visam nereti ar satiksmes drošību nav nekāda sakara ...

Un savukārt interesanti, ka ka teiksim visādus jumta bagāžniekus un ko tik visu neko - da metini kaut pats ... kravas ved kādas ienāk prātā utt. utjpr.

Pļurkt 27.jūlijs 2021 16:49
10 11 Atbildēt

Ko nozīmē LED spuldžu uzstādīšana nepiemērotos lukturos?????

Ja tā LED spuldze rada precīzi tādu pat zīmējumu kā halogenā - vienalga nevar - tā teikt principa pēc!!!

Manam draugam reiz bija - atdzina no Zviedrijas PILNĪGI JAUNUS Volvo vilcējus, bet Latvānijas CSDD negribēja tos piereģistrēt, jo uz miglinieka stikliņa nebija kāda tur burta!! Pēc milzīga trača tomēr iedeva uzlīmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drauga arguments bija - Latvānija ir auto modes un likumdošanas noteicēja, ka AIZLIEDZ braukt ar vicējiem, kas izgājuši no Volvo rūpnīcas??!!

zinu 27.jūlijs 2021 18:49
9 3 Atbildēt

Tas, ka vilcējs jauns, neko nepaskaidro kam tas ražots. Ne-EU tirgum, un lukturi atbilst Ķīnas standartam, jo tur nevienam nevajag Eiropas standartus.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti