Izpalīdzēja - policija nogādā mājās autobusā aizmigušu un savu pieturu nokavējušu zēnu 10

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Nozare.lv | 20.septembris 2021 16:19

Svētdien Valsts policija (VP) pēc kāda autobusa šofera lūguma nogādāja mājās zēnu, kurš bija aizmidzis un pabraucis garām savai pieturai, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Tukuma novada Engures pagastā uz ceļa Sloka-Talsi pieturā pie Rideļu dzirnavām pēc plkst.21 autobusa "Mercedes Benz" vadītājs konstatēja, ka 2008.gadā dzimušam zēnam bija jāizkāpj Lapmežciemā, lai nokļūtu savās mājās, taču viņš bijis aizmidzis un aizbraucis par tālu.

Autobusa vadītājs nekavējoties sazinājās ar VP darbiniekiem, kuri ieradās norādītajā pieturā un nogādāja zēnu viņa mājvietā. Zēns savu mobilo tālruni bija atstājis mājās un nevarēja sazināties ar vecākiem.

Likumsargi izsaka pateicību autobusa pasažieriem, kuri mierināja un emocionāli atbalstīja zēnu, kā arī autobusa vadītājam par vērību, rūpēm un aktīvu rīcību, lai zēns veiksmīgi varētu nokļūt savās mājās.

 
Visi komentāri
 
Labi 20.septembris 2021 16:38
7 1 Atbildēt

Viss labs, kas labi beidzās! Liepājā pazudušajam Ivanam nepaveicās, jo nebija sakarīga autobusa vadītāja un saprotošu līdzbraucēju!

Ikarus 21.septembris 2021 13:53
1 0 Atbildēt

Sievietei arī palīdzēja, izskatās ka sabiedrība tomēr sāk mainīties un vecais padomju pohui pamazām aiziet nebūtībā.

www.tvnet.lv/7343014/vaira...-madars-kupics

Vernons 20.septembris 2021 16:53
1 4 Atbildēt

Liepājā busa vadītājs apsolūti nevainīgs!

par to var strīdēties 20.septembris 2021 17:06
0 0 Atbildēt

Rutīna, draugs - ar laiku visiem (cerams, tomēr nē) busu vadītājiem pie d, kas kur un cikos izkāpj

par to var strīdēties 20.septembris 2021 17:07
0 0 Atbildēt

es domāju to Liepājas gadījumu

WALA 20.septembris 2021 19:15
0 0 Atbildēt

Ļoti labi, ka problēma tika izstāstīta pieaugušajiem, ja to neizdara, tad diemžēl visādi gadās ...

Vernons 20.septembris 2021 19:56
0 0 Atbildēt

Pēc tā Liepājas gadījuma Nordekas busā "itkā" tā vadītājam uztic meitenīti līdz Liepājai, sagaidīs kāds. Andris meitēnu nosēdina tā, kad pats redz un palūdz vēl četriem pieskatīt! Skrundā skuķēns kāps ārā!!! Andris teic, bekāds ārā, biļete līdz Liepājai. Meitēns teic ka autobusā arī brauc mamma! "Aizliegtais paņēmiens" ieberzās, Andris izsauc policiju! Lai tā tiek galā. Internetā klejo video.

Liepājas gadījumā bērniem iepriekš nebija jādod 0 biļete. Brauc par velti nu un brauc mazais Balandins. Kam kāda daļa. Ieberzās Liepājas "kārtība"!

5 gadi 21.septembris 2021 10:44
0 0 Atbildēt

Vecīt, puikam bija 5 gadi, un pilnīgi pajāt kāda kur ir kārtība. Ja tu redzi, ka no autobusa gala pieturā izkāpj sīkais, kurš ir apjucis un nezina kurp iet, viens zvans policijai neko nemaksā.

Vernons 21.septembris 2021 12:15
0 0 Atbildēt

Tevi vadīt autobusu! Bet tam Tev "zarnas par tievām"! Uzspiest kam ko darīt, tur Tev "prāts pietiek"! Situāciju noskaidroji? Nē! Bet ir viedoklis! Autobusa vadītājs vainīgs. Tev kauna nav!

5 gadi 21.septembris 2021 16:40
0 0 Atbildēt

Jā jā, zinu, zinu, priekšā braucošais negarantēja, jau izpētīju situāciju!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti