Muitnieki ņēma kukuļus “pusdienu naudas” lielumā (+ VIDEO) 7

 
LTV Ziņu dienests | 18.decembris 2021 9:04

Vērienīgajā muitnieku kukuļošanas lietā pārsteidzošas epizodes. Šā gada aprīlī Terehovas robežkontroles punktā aizturētie muitnieki kukuļos ņēmuši arī sīknaudu – kukuļi sakās no 1–2 eiro.

No autovadītājiem nelikumīgā ceļā saņemtā nauda tika slēpta formastērpos un dienesta ģērbtuvēs. Par kukuļņemšanu aizdomās turētajiem muitniekiem draud brīvības atņemšana un mantas konfiskācija.

 
Visi komentāri
 
1984 18.decembris 2021 11:01
7 3 Atbildēt

Kamēr muitnieka atalgojums būs Maxima pārdevējas līmenī, tikmēr pastāvēs šī sīkā korupcija. Par lielākām lietām - par tām atbild lielāki kungi no augstākiem plauktiem un visi ir vienā striķī sasieti. Vispār jau dīvaini, ka saņēma ciet šos ierindas muitniekus - tiem ciet ņēmējiem bail nav, ka sagūstītie sāks runāt....?

4891 18.decembris 2021 11:22
8 1 Atbildēt

švaki tu ziņas lasi - starp tiem nabadziņiem ir arī tādi, kam deklarācijās vairāki simt tūukstošu uzrādīt, ja pareizu atceros, vienai sievietei pat 1,7 miljons - nu loterijās vinnēts, radinieki sadāvināja utt - pats saproti. Un aizmirsti par tām algām - nekad nevienā vietā tas cilvēka alkatību nav izārstējis

1984 18.decembris 2021 11:47
1 1 Atbildēt

Zinu, draugs, zinu un ziņas lasījis esmu. Tie pulkie tūkštoši, miljoni, tās glaunās muitnieku mājas - tas nav salasīts pa dienišķajiem 100 rublīšiem, tā ir amatpersonas daļa no lielākiem darījumiem. Kurus, kā saku, nav iespējams realiz''et bez piesega no visaugstākajiem varas gaiteņiem. Kāpēc tad uz nāves gultas guļošajam Vaškevicam ļāva (lika) izbraukt vienā virzienā pie daktera? Re kā, šamais šodien pavisam sprigans, nu nemaz vairs mirt netaisās... Par atalgojumu - 100% neizārstēs, bet kādu drusku ierobežos gan. Nu kaut vai šo drupatu ņemšanu no katra braucošā

Pļurkt 18.decembris 2021 13:47
3 2 Atbildēt

Sen tas bija, bet....

Kaimiņos pie mums ienāca jauna ģimenīte. Atbrauca noplukušās drēbēs, ar VENDZELĪTI uz pleca (ne soma, ne čemodāns, bet tieši sasiets drēbes vendzelis)! Abi tikko sāka strādāt zemākajos amatos muitā, pēc skoliņas. Pēc 2 gadi visas istabas bija apliktas ar pietiekami dārgām mēbelēm, drēbes tikai zīmols no augstākajiem plauktiem un tajos laikos pietiekami kruts auto - Opel Senator kādi 3 - 5 gadi vecs liels benzīnnieks.

Pļurkt 18.decembris 2021 13:55
1 1 Atbildēt

No brālēna stāstītā....

Katru reizi braucot no Krievijas Latvijā iekšā uz robežas noprasa vai sigarety, vodka estj? Šis atbildot ka jestj padod piečuku..... un problēmu nav ved kaut 10 blokus!!

Taču reizi sanāca tā ka fūras piekabe noplīsa 10 km aiz robežas un bija nekustināma. Šis sazinoties ar vadību, atkabināja piekabi un ar tukšu vilcēju brauca atpakaļ uz Latvija, lai pieāķētu citu piekabi.

Atkal "standartjautājums", bet uz atbildi, ka ņet, pustoj edu, šo tirdīja vairākas stundas autiņam uztaisos totālu šmonu ar riepu nobortēšanu!!! Uz to ka šis rāda ka iepriekšējo reizi robežu pārgājis mazāk kā stundu atpakaļ un pa ceļam nebija neviena DUSa vai vekala, atbildēja ka čto-to dolzhno bytj!! Ņi kto pustym cherez granicu ne razjezžajet!!

650 18.decembris 2021 15:40
0 0 Atbildēt

Pustoj vazmjoš, pustim pajģos..Kruču/verču, zaputaķ Vas haču.U kogo glaz/Almaz...

. 18.decembris 2021 16:27
0 0 Atbildēt

Aģin raz ņe pidaras....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO)

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti