Madonas novadā "Audi" pārsniedz atļauto ātrumu par vairāk nekā 60 km/h 6

 
Valsts Policija | 21.aprīlis 2022 12:04

Madonas novadā apturēta automašīna "Audi", kas pārsniedza atļauto ātrumu par vairāk nekā 60 kilometriem stundā (km/h), aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Bukša.

Piektdien, 15.aprīlī, plkst.14.42 policijas Vidzemes reģiona pārvaldes amatpersonas Madonas novada Praulienas pagastā, autoceļa Madona-Varakļāni 21.kilometrā, pamanīja "Audi A6" markas automašīnu, kuras vadītājs neapdzīvotā vietā ievērojami pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu.

Šajā ceļa posmā ir noteikts maksimālais ātrums 70 km/h, kā arī brīdinājums par uzbērtas grants vai šķembu zonu. Vīrietis šajā posmā vadīja transportlīdzekli ar 144 km/h lielu ātrumu.

Kā norāda Bukša, par notikušo policija sākusi administratīvo procesu saskaņā ar Ceļu satiksmes likuma 55.pantu. Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk nekā par 60 km/h ar mopēdiem, motocikliem, tricikliem, kvadricikliem, vieglajiem automobiļiem un kravas automobiļiem, kuru pilna masa nepārsniedz 7,5 tonnas, piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 360 eiro līdz 480 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegumu uz sešiem mēnešiem.

Policija atkārtoti aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību.

 
Visi komentāri
 
R (8) 21.aprīlis 2022 12:37
0 0 Atbildēt

Ko tie CPšņiki te mokas un kunkstas dzivodami Latvija , kraviet savus cemodanus un brauciet uz to demokratisko leiputrijas zemi Krieviju , tur jums Putins ar atplestam rokam gaida , Uralos jums iedos kadu zemes plekiti un varesiet dzivot tur laimigi pielugdami savu elku

uxz 21.aprīlis 2022 14:57
1 1 Atbildēt

Pat lietuvā reti redzēsi ātruma šāvejus uz šosejas, jo labak lai izskrienas uz šosejas kas ir drošāk, ne kā piepilsetā/pilsētā spiež...

Pie mums, ments mentu galā un tad vēl pēc pāris kilometriem trešais krūmos sēž, jo kur labāk pelnīt kā uz šosejas vasarā! Cilvēks uz taisnas gludas relatīvi maz noslogotas ārpus apdzīvotas vietas-šosejas beidzot grib iespiest, a še tev! Resnajiem krēslu dīdītājiem vajag prēmijas!

Soms 21.aprīlis 2022 16:11
1 1 Atbildēt

Nepatīk? Tu esi Putina antivakseris!

650 21.aprīlis 2022 17:46
0 0 Atbildēt

Lohs/klasiskais..Nošauts kalna galā.Varētu derēt, ka tur tiem kolchoza mentiem tas ir viens no ienesīgākajiem iecirkņiem.

Mehs 22.aprīlis 2022 11:12
0 0 Atbildēt

Tas nav uzbērts!!! Pagājušā gadā super kvalitatīvi uzklātais pretnodiluma slānis lobās nost. Šajā ceļa posmā, bet dažus km iepriekš jau aizpagājušā gada nodiluma slānis nolobijās, to atjaunoja itkā par uzņēmēja līdzekļiem. Stāstija, ka vēlu bija jāiesāk darbi jo konkurss vēlu noslēdzās. Šitas man nav saprotams - es tak kartupeļus jūlijā nestādu. nē ar to nav gana. Pagājušā gada uzklātais posms atkal cūkām. Nevaru saprast tie uzņēmēji ir tik bagāti, ka var atļauties savu darbu 2X darīt un materiālus ķēzīt. Vai mūs te reāli vazā aiz deguna un valsts naudu norauj podā maksājot atkal un atkal. Cik jauki būtu, ja reiz kādam iegrieztu $$$ regresu par sabojātajiem stikliem un transporta plūsmas ātruma samazināšanās rezultātā nodarītajiem zaudējumiem tautsaimniecībai.

reku 22.aprīlis 2022 21:18
0 2 Atbildēt

Paldies Dievam, beidzot to trako bùs noņēmuši no trases!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 8

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti