Policija papildina autoparku ar Kia Ceed, taču tie nebūs ceļu policijas rīcībā (+ VIDEO) 11

 

Foto: iAuto.lv

iAuto, Nozare.lv | 5.augusts 2022 10:12

iAuto apskata policijas autoparka papildinājumu, Kia Ceed, kas jau daļēji aprīkoti ar gaismu signāliem. Bet kurai policijai tie būs?

iAuto redakcija jautāja papildus informāciju par Kia Ceed policijas konkursu un saņēma sekojošu atbildi 5.08

"Balstoties uz jaunā nomas līguma Valsts policija saņems vairākas jaunas transportlīdzekļu vienības, kuras tiks izmantotas policijas ikdienas funkciju veikšanai.

Šīs automašīnas nebūs paredzētas ceļu policijas funkciju veikšanai, bet gan citu policijas funkciju nodrošināšanai.

Kā iepriekš jau esam pauduši oficiālu informāciju, ar 360 grādu kameru sistēmām tiks aprīkotas jau esošās policijas automašīnas."

iAuto komentārs: No policijas vienībām tikai dažas drīkst izmantot netrafarētus automobiļus ar specsignāliem!

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 5.augusts 2022 12:04
11 7 Atbildēt

netrafarētus auto var savākt par velti no dzērājšoferiem. Brauc tik ilgi, kamēr izjūk. Tad ņem nākošo. Tā kā puse latvijas ir nodzērusies pabiras, tādu auto netrūks. Galvenais izvēleties pareizu stratēģiju un pareizās vietās taisīt reidus.

Opis 5.augusts 2022 12:53
10 12 Atbildēt

Noskatījos video un piezvanīju policijai, paziņo par to, ka zaļajā zonā noparkota vesela kaudze ar bezpriģeļščiku mašīnām. Ja jau man uzlika sodu par to, ka viens ritenis bija nedaudz zālītē, nu te visi 4 riteņi ir zālītē un sods būs pamatots!

imzz 5.augusts 2022 13:05
4 3 Atbildēt

"Tā kā puse latvijas ir nodzērusies pabiras"

Un tomēr nauda dārgajai degvielai kaut kā sanāk. Bez tam iespaids par tautu kopumā neizbēgami rodas no tās konkrētās sabiedrības kurā uzturies.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 6

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 

Ko dara šī tehnika? (+ VIDEO) 5

Kravas auto ar piekabi kaut ko vienmērīgi izkaisa uz ceļa. Vai varētu būt, ka šādi ātrā un vienkāršā veidā tiek atjaunots ceļa segums? Lasīt vairāk

 

Tikai tagad Latvijas Valsts ceļi atjauno 110 km/h uz Rīgas - Jūrmalas šosejas 30.04.2024 (+ VIDEO) 18

iAutolv konstatē, ka aprīļa pēdējā dienā situācija uz Rīgas-Jūrmalas šosejas izmainījusies un tagad maksimālais atļautais ātrums ir 110 km/h. Lasīt vairāk

 

Tiesai būs vēlreiz jāskata lieta par bēgšanu no policijas pirms 5 gadiem (+ VIDEO) 3

Tiesai atkārtoti būs jāizskata krimināllieta, kurā pirms aptuveni pieciem gadiem kāds autovadītājs narkotisko vielu reibumā bēga no policijas. Pakaļdzīšanās laikā – no Rīgas līdz Ogrei – cieta vairāki likumsargi. Bēgošo autovadītāju izdevās apturēt, tikai lietojot šaujamieroci. Un tieši ar vīrieša ievainošanu galvā saistīts Augstākās tiesas Senāta lēmums, kas paredz daļēji atcelt zemākās instances tiesas lemto, ka vīrietim par izdarīto jāizcieš piecarpus gadu cietumsods. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti