Šonedēļ policija pastiprināti uzraudzīs satiksmes dalībniekus 2

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 12.septembris 2022 15:51

Šonedēļ Valsts policija Latvijas teritorijā pastiprināti rūpēsies par satiksmes drošību un uzraudzīs satiksmes dalībniekus, aģentūru LETA informēja policija.

16.septembrī sāksies un līdz pat 22.septembrim Eiropas Savienības dalībvalstīs, tostarp Latvijā, norisināsies akcija "Roadpol Drošības dienas".

Arī šogad, tāpat kā iepriekšējos gadus, šīs akcijas mērķis ir kopīgiem spēkiem panākt, lai šajā laikā uz Eiropas ceļiem nebūtu neviens ceļu satiksmes negadījums ar bojā gājušiem un smagi ievainotiem cilvēkiem.

Šīs nedēļas laikā policija Latvijas teritorijā pastiprināti rūpēsies par satiksmes drošību un uzraudzīs satiksmes dalībniekus. Papildu ikdienas satiksmes uzraudzībai pastiprināta uzmanība tiks pievērsta mazāk aizsargāto ceļu satiksmes dalībnieku drošībai, drošības jostu un bērnu sēdeklīšu lietošanas nosacījumu ievērošanai, veikta atļautā braukšanās ātruma kontrole, kā arī tiks pastiprināti uzraudzīts, vai autobraucēji nevada transportlīdzekli būdami alkohola reibumā.

 
Visi komentāri
 
GTD2 12.septembris 2022 17:01
2 1 Atbildēt

sanāk ,ka šonedēļ kaut ko uzraudzīs, bet nākamnedēļ atkal būs po

rt 12.septembris 2022 17:12
6 2 Atbildēt

IeM ir viena no nabadzīgākajām valsts iestādēm. Viņi pat streikot nedrīkst, strādā 12 h maiņās, uzturās pārsvarā vecās padlaiku mājās. Paši par savu naudu pērk ventilatorus vasarām un sildītājus ziemām, dežūrās guļ uz piepūšamajiem matračiem. Gandrīz visiem bez pamatdarba VP, ir haltūras apsardzēs un citos kantoros. No VP algas izdzīvo, no vienas haltūras nomaksā auto līzingu, no otras hipotekāro kredītu. Paldies, ka vispār uztur kautkādu kārtību šajā svešzemju kungu čīkstoši-nīkulīgo kalpu valstī. Sistēma ir tik nožēlojama, ka tu pat nevari lietotu printeri VP nodaļai uzdāvināt. Tas tā, stipri vispārēji un neiedziļinoties konkrētos amatos!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 

Par smagas avārijas izraisīšanu dzērumā piespriež četrus gadus cietumā 2

Kurzemes rajona tiesa kādam autovadītājam piespriedusi četrus gadus cietumā par bez tiesībām dzērumā izraisītu avāriju ar smagi cietušu pasažieri, aģentūra LETA uzzināja prokuratūrā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti