Limbažu novadā Audi traucies ar 117 kilometriem stundā 5

 

Foto: Ekrānbilde no twitter.com/Valsts_policija/

VP | 19.septembris 2022 16:04

Šā gada 15. septembra rītā Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Patruļdienesta rotas inspektori, pildot dienesta pienākumus, fiksēja kādu ļoti steidzīgu automašīnas “Audi” vadītāju.

Apdzīvotā vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 kilometri stundā, autovadītājs brauca ar ātrumu 117 kilometri stundā, tādējādi pārkāpjot atļauto braukšanas ātrumu par 67 kilometriem stundā.

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes patruļpolicijas ekipāža pagājušajā nedēļā, 15. septembrī, īsi pēc pulksten 9.00, pildot dienesta pienākumus, Limbažu novadā, Salacgrīvā fiksēja kādu steidzīgu “Audi” markas automašīnu, kas pārvietojās ar ātrumu 117 kilometri stundā, apdzīvotā vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 kilometri stundā. Pārbaudot automašīnas vadītāju, policija konstatēja, ka pie “Audi” stūres sēdies kāds 1994. gadā dzimis vīrietis.

Saskaņā ar Ceļu satiksmes likumu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, ja tas izdarīts apdzīvotā vietā, piemēro naudas sodu transportlīdzekļa vadītājam no 540 līdz 680 eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību izmantošanas aizliegums uz 12 mēnešiem.

Valsts policija aicina transportlīdzekļu vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

Tāpat Valsts policija atgādina, ka no šā gada 16. septembra līdz 22. septembrim, Eiropas Savienības dalībvalstīs, tostarp Latvijā, norisinās Eiropas ceļu policijas tīkla (Roadpol - European Roads Policing Network) organizētā akcija “ROADPOL Drošības dienas”. Akcijas galvenais vēstījums ir: “Paliec dzīvs – izglāb dzīvības” un tās mērķis ir kopīgiem spēkiem panākt, lai šajā laikā uz Eiropas ceļiem nebūtu neviena ceļu satiksmes negadījuma ar bojā gājušiem un smagi ievainotiem cilvēkiem. Akcijas kopējais mērķis ir uzlabot ceļu satiksmes drošību, pastiprināti vēršot uzmanību, tam, ka katra satiksmes dalībnieka attieksme un uzvedība uz ceļa ir priekšnosacījums drošai satiksmei.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 20.septembris 2022 9:09
5 0 Atbildēt

Kapēc lohiem patīk kia

Ha 20.septembris 2022 6:56
1 1 Atbildēt

Un Kāpēc LOHIEM tā patīk bmw

Usa Lohs 20.septembris 2022 10:00
1 0 Atbildēt

Tādēļ, ka Kia visātrāk brauc atpakaļgaitā: iauto.lv/zinas/pasaule...kan-atpakagait

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti