Svētdien 10 no 11 pieķertajiem dzērājšoferiem bijuši stiprā reibumā 6

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 23.janvāris 2023 10:14

Svētdien uz Latvijas ceļiem pieķerti 11 dzērājšoferi, un desmit no viņiem bijuši stiprā reibumā, proti, alkohola koncentrācija šo autovadītāju organismā pārsniegusi 1,5 promiles, par ko iestājas kriminālatbildība, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Svētdien četri dzērājšoferi pieķerti Rīgas reģionā, trīs Zemgalē, divi Vidzemē, bet pa vienam - Kurzemē un Latgalē.

No stiprā reibumā pie stūres apturētajiem autovadītājiem tikai viens vadīja sev piederošu transportlīdzekli, kurš par šo pārkāpumu tiks konfiscēts, bet pārējie deviņi bija sēdušies pie stūres citas personas īpašumā esošam transportlīdzeklim, un no šiem autovadītājiem tiks piedzīta naudas summa, kas var sasniegt spēkrata tirgus vērtību.

Aizvadītajā diennaktī kopumā Valsts policija fiksējusi 460 ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumus, tostarp 204 šoferi apturēti par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, bet divi par agresīvu braukšanu.

24 stundu laikā uz Latvijas ceļiem reģistrēts 61 satiksmes negadījums, trijos no tiem cietuši kopskaitā pieci cilvēki, liecina Valsts policijas apkopotā statistika.

 
Visi komentāri
 
650 23.janvāris 2023 15:19
0 1 Atbildēt

Kuŗš (un kāā) mums tagad nosaka šiten to te "konfiscējamo" vai "citai personai piederošo" a/m "tirgus vērtību" ?? Teh stāvoklis,krāsas slāņa biezums, nobraukums, apriepojums,salona smaka un/vai piedrirsuma pakāpe,riteņu disku autentiskums un krāsojuma kvalitāte? Cik "speciālistu" tiks algots, lai šo visu tagad autentiski noteiktu? Apstr'dēt diez varēs?

Ja piem "līdzīga" mašīna jau kopš pagājušā gada "pārdodās" ss-ā par cenu "xxx",tad kāda ir tās "patiesā" vērtība?

Un kas ir šis: nra.lv/arejie-nr-3/4...v-kur-likt.htm

Kāpēc vispār šie te apšaubāmie hlami tagad tiks tirgoti un ielaisti jau piektkārtējajā apritē? Tagad,tieši Mūsu Valsts "stratēģiski atbalstītajā" iekšdedzes motoru izskaušanas laikmetā?

Ja dzērājs lieto "citas personass" mašīnu- vai (tiešām?) šai te "citai personai" nav itin nekādu pienākumu vai apsvērumu par!/to, kam (kādam Loham..) viņš to savējo spēkratu taisās "uzticēt"?

GTD2 23.janvāris 2023 15:38
0 0 Atbildēt

www.vid.gov.lv/lv/riciba-ar-...ekritigo-mantu

Cik saprotu šeit var jebkurš nosolīt savu cenu. Laikam nekādi vērtētāji netiek pieaicināti, Tads dīvains tas pārdošanas pasākums sanācis, lai gan no otras puses ,kā jau pie mums kad kaut kam ķerās klāt valsts iestādes

650 23.janvāris 2023 16:04
1 0 Atbildēt

Kā pēc tagad (mumns..) būtu jātaisa kāds "business" uz šiem te aptraipītās reputācijas un jau tā (visdrīzāk) vecajiem un tehniski šaubīgajiem dzelzsgabaliem?

Priekš kam Mūsu Valstij ir jānodarbojās ar šādām te (kārtējām!) samudžināti/necaurredzamām un pēc būtības pašpazemojošām darbībām? Kāpēc tos konfiscētos nevarētu vienkārši utilizēt??

GTD2 23.janvāris 2023 16:55
2 0 Atbildēt

Pa retam gadās arī kāds pasvaigāks eksemplārs. Droši vien ekonomiski izdevīgāk ir pārdot. Vienigi izsoles varētu taisīt ta lai redz nosolītās summas. Tagad izskatās,ka te kāds var kaut ko samudžināt un nopirkt lētāk.

HE 23.janvāris 2023 17:50
0 3 Atbildēt

Uzliec brilles , nosolītās summas var redzēt pēc izsoles.

GTD2 24.janvāris 2023 8:52
1 0 Atbildēt

Ko vais līdz ja summas var redzēt pēc izsoles, kad vilciens aizgājis?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti