Pārkāpēju aizturēšanai policija Rēzeknē piesaistījusi helikopteru (+ VIDEO) 6

 
Nozare.lv | 13.jūnijs 2023 14:51

Pagājušajā naktī Rēzeknē policija īstenojusi operāciju ar helikoptera iesaistīšanu, bet neatklāj, kas tā bijusi par operāciju, noskaidroja aģentūra LETA.

Sociālajos tīklos cilvēki pauduši satraukumu par policijas automašīnu un helikoptera darbību Rēzeknē. Tāpat publicēts video, kurā redzama vairāku policijas auto pakaļdzīšanās kādam gaišas krāsas auto un aizturēšana.

Aizturēšana esot notikusi netālu no Rēzeknes domes. Nav gan zināms, vai pakaļdzīšanās un aizturēšana saistīta ar kādu ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, vai arī tā ir kāda plašāka policijas operācija.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldē aģentūrai LETA oficiālu informāciju par notikušo solīja sniegt tikai trešdien. Tikmēr Valsts robežsardzē aģentūrai LETA apliecināja, ka helikopters iesaistīts pēc policijas lūguma.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Antons 14.jūnijs 2023 9:04
3 1 Atbildēt

Nevar panākt kaut kādu krosoveru - ar ko brauc policija?

Nu 14.jūnijs 2023 15:34
2 0 Atbildēt

re. Visi te žēlojas, ka 1k motoriņš ar 3 cilindriem nekam neder vai der tikai mopēdiem, a te mierīgi  180kmh pa Latgales ceļiem un gandrīz aizmūk no cp.

BMW 14.jūnijs 2023 12:10
1 0 Atbildēt

Izskatās pēc bolt nomas Hjundaj Bajona!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Nepilni 400 000 eiro - Ferrari jaunais modelis 12Cilindri (+ FOTO)

Itālijas superauto ražotājs Ferrari pieteicis jaunu modeli 12Cilindri, kas viņu piedāvājumā nomainīs 812 Superfast un būs pieejams kupejas un Spider modifikācijās. Lasīt vairāk

 

Aplēsta summa, ko par vēja parkiem varētu saņemt iedzīvotāji (+ VIDEO) 6

Gadiem ilgi savstarpēji “cīnoties” iedzīvotājiem un vēja parku attīstītājiem, Latvija pamatīgi iepalikusi saviem kaimiņiem vēja enerģijas attīstībā. Lasīt vairāk

 

Cadillac izstrādājis elektrisku krosoveru Ķīnas tirgum

Modelis Optiq paredzēts Ķīnas tirgum, taču vēlāk Cadillac to plāno pārdot arī ASV. Lasīt vairāk

 

Kāpēc ir tik svarīgi noteikt atbilstošu ātrumu satiksmes organizēšanai? Ceļa zīmes 110 km/h piemērs (+ VIDEO) 45

iAutolv skaidro, kādēļ arī tik nelielā satiksmes nogrieznī kāds ir Rīgas-Jūrmalas šosejas posms, nepieciešams savlaicīgi mainīt noteikto maksimālo ātrumu un kādēļ dažkārt lielāks ātrums nozīmē mazāku agresiju uz ceļa. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti