No šodienas policija uz ceļiem rīkos papildu pārbaudes 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.decembris 2023 12:15

Svētku laikā, no šodienas līdz pat 2.janvārim, policija papildus ikdienas satiksmes kontrolei iespēju robežās rīkos dažādas pārbaudes, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Īpašu uzmanība tiks pievērsta konkrētiem satiksmes apdraudējumiem, uzsvaru liekot uz to, lai autovadītāji nebrauc pie stūres reibumā. Tāpat tiks pārbaudīta drošības jostu lietošana un tas, vai mazākie pasažieri tiek pārvadāti droši.

Policija uzsver, ka līdzcilvēku attieksmei var būt izšķiroša nozīme nelaimes novēršanā, tāpēc likumsargi aicina ikvienu reaģēt uz gadījumiem, kad autovadītājs mēģina vadīt transportlīdzekli alkohola reibumā.

Mainīgo laikapstākļu dēļ ceļi svētku laikā var būt apledojuši, tādēļ policija vērš autovadītāju uzmanību, ka jāizvēlas laikapstākļiem un ceļa segumam atbilstoša braukšanas maniere - jābrauc prātīgi un nesteidzīgi, kā arī jāievēro droša distance no priekšā braucošās automašīnas.
 

 
Visi komentāri
 
0pis 22.decembris 2023 18:08
1 0 Atbildēt

Tas vispār ir likumīgi? Svētku dienas, kā lai atpūšās ja uz ceļiem reidi....

nekaa personiiga 22.decembris 2023 20:02
1 0 Atbildēt

Kad iedzer, jaauzkozj esot!

650 25.decembris 2023 16:21
0 0 Atbildēt

Atbilstoši gan visdrīzāk te izskatās tā, ka atbilstošajā tuvākajā laikā (atbilstošo "iespēju robežās") atbilstošākais pārbaužu veids varētu būt/Par! tā dēvēto atbilstošo "atbilstību Amatam" (ama/-tiem). 

Kā arī, nav līdz galam atbilstoši izvērsta atbilstošā tēma/Par! tā saucamo "priekšābraucošo" mašīnu.

Ko (mums,Lohiem) būtu jādara tad, ja tā mašīna no priekšābraucošās pēkšņi pārvēršās/Par! "iekšābraucošo".

Un kāda ir atbilstošā atšķirība (Nianse..)) starp priekšābraucošo un pretimbraucošo.

Jā.

Un kā Ātrās Reaģēšanas Priekšnieks Jančevskis (cik ātri un/vai cik Bargi) reaģēja uz nesen atbilstoši notikušo kravas busa vadītāja izvilkšanu no kabīnes ar sekojošu publisku viņa piekaušanu publiski (atbilstoši) gaišā diennakts laikā uz Ulmaņa lohgatves vidēji atbilstošās publiskās braucamjoslas.Vai tika konfiscēta piekaušanas Aktu  izpildījušā autovadītāja vadītā automašīna audi.Vai piekaušanas laikā tā (auto mašīna) atradās (tika) novietota atbilstoši CSN prasībām un/vai tā netraucēja pārējiem tā dēvētajiem Satiksmes Dalībniekiem (LOH Absurd Teātra Skatītājiem).

Un CIK ILGI vēl tamlīdzīgas darbības turpinās norisināties (atkārtoti atbilstoši atkārtoties) BEZ jebkādiem atbilstoši ATBILSTOŠĀ PRIEKŠNIEKA KOMENTĀRIEM.

Un kā atbilstošie Atrās Reaģēšanas Ārtelpas Nanouzraudzības Misteri atbilstoši reaģēja uz (iespējams,krievvalodīgo) Bandītu massveida izdriftēšanu pretēji kustības un loģikas virzienam no benzīna tanka Brīvības ielā- šķērsojot vismaz 4 joslas un tām pa ViDu esošo (atbilstošos)mtā devēto dubult loh līniju.

Kā diez jutās tie Pilsoņi (NODOKĻU MAKSĀTĀJI0 kuri šis te Bandītiskās darbības novēroja klātienē un savā (vai savu (ģimenes un/vai Valdes) Locekļu tiešā (atbilstošā) tuvumā.Kā diez šo te skaisto idiodilli vērojot, nostiprinājās (atbilstoši apstiprinājās) viņu pilsoniskā ticība un pilsoniskā pārliecība/Par!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti