Vidzemē agresīvs autovadītājs pie stūres sēdies 3,95 promiļu reibumā 7

 

Foto: iAutolv

Nozare.lv | 23.oktobris 2024 10:57

Vidzemē agresīvs autovadītājs pie stūres sēdies 3,95 promiļu reibumā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas pārstāve Zane Vaskāne.

Otrdien plkst.13.17 tika saņemta informācija par Madonas novada Kalsnavas pagasta Jaunkalsnavā pamanītu nenoskaidrotu vadītāju, kurš ar transportlīdzekli "Toyota" agresīvi piedalās ceļu satiksmē, apdraudot satiksmes drošību un citus satiksmes dalībniekus.

Pārbaudot norādīto informāciju, automašīna tika apturēta ceļa posmā Pļaviņas-Madona-Gulbene. Tika konstatēts, ka automašīnas vadītājs ir alkohola reibumā - viņa izelpā alkohola koncentrācija bija 3,95 promiles. Par notikušo ir sākts kriminālprocess.

Valsts policija atgādina, ka transportlīdzekļa vadīšana alkohola reibumā ir smags pārkāpums, kas var izraisīt nopietnas sekas gan pašam vadītājam, gan citiem satiksmes dalībniekiem.

Lai izvairītos no traģiskām sekām, policija aicina ikvienu atbildīgi izturēties pret satiksmes noteikumiem un nekad nevadīt transportlīdzekli, ja ir lietots alkohols. Ja iedzīvotāji ir liecinieki tam, ka kāds vadītājs ir alkohola reibumā, nekavējoties jāinformē policija, lai novērstu potenciālu nelaimi.
 

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 23.oktobris 2024 12:59
3 0 Atbildēt

Ar 3.95 promilēm un agresīvi, kaut kas te neiet kopā, švaki vai viņš vispār saprata ko dara, šaubos vai viņam būtu spēka agresīvai braukšanai

uupis 24.oktobris 2024 9:26
2 0 Atbildēt

agresīva braukšana - vairāku, cits citam sekojošu CSN punktu pārkāpumi. (Nepārtrauktā, Dot ceļu, Gājēja nepališana, u.c.) Pilnīgi pietiek, lai būtu agresīvs.

650 23.oktobris 2024 14:59
2 0 Atbildēt

Pļaviņas-Madona-Gulbene , tāds samērā plats sanācis tas agressijas aizturēšanas posms.Laikam sākumā pagriezās uz P, tad veica Ū-turnu un caur M devās attiecīgi G virzienā. Galīgs Gavno.

Jaunkalsnavas spirita cehā laikam bij atlaižu dienas.Kolīdz godīgs Vadītājs pirmoreiz iebrauc/nogaršot, tā uzreiz vietējie skauģi noplūdina informāciju.Bezkauņas gatavie.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Par vairākiem desmitiem centu litrā - kādēļ tuvākajos gados gaidāms ievērojams degvielas cenu kāpums (+ VIDEO) 4

Valsts budžeta projekts paredz, ka par degvielu nākamgad un aiznākamgad būs jāmaksā vairāk. Taču šis pieaugums būs niecīgs salīdzinājumā ar kāpumu, kas gaidāms no 2027. gada. Spēkā stājoties jaunām Eiropas Savienības prasībām par zaļināšanos, degvielas litra cena tuvāko gadu laikā varētu pieaugt pat par vairākiem desmitiem centu. Lasīt vairāk

 

Pašvaldībā diskutē par iespēju atcelt priekšrocības elektroautomašīnām "Rīgas satiksmes" apsaimniekotajās autostāvvietās 6

Galvaspilsētas domē pašlaik notiek diskusijas par iniciatīvu atcelt priekšrocības elektroautomašīnām SIA "Rīgas satiksme" apsaimniekotajās autostāvvietās, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 

Domes neizdarība var nolikt bērnus uz ielas ar intensīvu satiksmi - vēl var paspēt labot (+ VIDEO) 13

iAutolv skaidro, kādēļ Jūrmalā demontēta gājēju celiņa dēļ ir izveidojusies bērniem nedroša vide, ko spriežot pēc tehnikas neesamības, tik ātri kārtībā savest negrasās. Lasīt vairāk

 

Mini piesaka jaunos John Cooper Works Electric un John Cooper Works Aceman

Britu autoražotājs MINI Parīzes autoizstādē nodemonstrējis divus pilnīgi jaunus elektriskās piedziņas modeļus John Cooper Works Electric un John Cooper Works Aceman, solot, ka tirgū tie nonāks 2025. gada pavasarī. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti