Īpašie noteikumi un īpašie auto Vecāķos (+ foto) 8

 
6.maijs 2008 10:02

05.maijs, tā ap plkst. 13, jauks laiks ārā, aizbraucu uz Vecāķiem. Tur no 1.maija stājās spēkā īpašie maksas noteikumi par apstāšanos un stāvēšanu.

Bet re, dažiem ir "žēl" viena lata. Labāk izlikt savu vesti "RPP Ceļu policijas nodaļa" un aidā uz jūru pastaigāties.



Vispār kāds no atbildīgām personām varētu aizbraukt un paskatīties, kā ir izniekota nauda uz  ceļu zīmēm un stāvvietas automātu skaitu. Varēja nolikt kā Jūrmalā pie iebraukšanas pāris automātus un viss. Bet tur to bija krietni par daudz un ceļazīmju vairak nekā saprašanas. Šī ir kārtējā iedzīvotāju bezjēdzīgi iztērētā nodokļu nauda. Skumji.





Pozitīvi Vecāķos ir tikai tas, ka ir uzliets jauns piķis (vietām) un sakopta pludmale ar iespēju (gandrīz) civilizēti atpūsties ar ģimeni.
iAuto lasītājs Lauris
 
Visi komentāri
 
256535. viesis 6.maijs 2008 10:16
0 0 Atbildēt

jaamaksaa par Paarkingu, nevis kaa Juurmalaa par ie/caur-braukshanu.. usjo vporjadke

256540. viesis 6.maijs 2008 10:51
0 0 Atbildēt

Da maksa par parkingu ir 1 Ls par 24 stundām, tas pats kas caurlaide iebraucot Jūrmalā, tad kāds rezons izlikt tik daudz automātus dažādas vietās? Pie tam ja autiņs ir jānoliek tālākajos(no jūras) parkinga laukumos, kur pie tam nav nekur tuvumā automāts. Skraidi kā muļķis un meklē tos. Man domāt šis ir kārtējais RD Satdep muļķīgais izgājiens.

Dienesta stāvokļa izmantošana IR noziegums, jo kāpēc man ir jāmaksā lats bet te uzliek vestīti un aidā. Tad es arī varu nopirkt vesti, kas maksā 3.50 Ls un uzlīmēju POLICIJA un nemaksāju nekur.

256544. viesis 6.maijs 2008 11:01
0 0 Atbildēt

Vot par līmēšanu POLICIJA var norauties. Par pirātismu. Bet CP te arī varētu piestrādāt, oficiāli vestītes par 20 tirgot. Tirgo taču Latvijas hokeja izlases kreklus, i neko :) A par to fordiņu - nu aiz līdzcietības varēji nebildēt un nelikt - ja civēks godīgi strādā policijā, tad nekam labākam viņam nesanāk. Un lats arī ir nauda. Ko sev savāc veikli darboņi nezin par ko. Vispār jau numurus varēji aizmālēt...

256553. viesis 6.maijs 2008 12:08
0 0 Atbildēt

vienmēr atradīsies kāds mu..... , kuram savu grabažu pie kāpas jānoliek (vēlams tā lai citiem traucētu!). bet tanī laika Vecāķu pr. labā pusē (uz stacijas pusi) tukšas stāvietas

un vēl , nelieciet mašinas pret vārtiem, paldies!

256585. viesis 6.maijs 2008 18:39
0 0 Atbildēt

Neliek ziimes - slikti, uzliek ziimes - tauta blauj ka naudu teeree. Nevienu nemeeginu aizstaaveet, bet kaut kaa jociigi liekas...

256602. viesis 6.maijs 2008 23:17
0 0 Atbildēt

kas par daudz tas par skādi. Zīmju un aparātu izvietojums liecina par to, ka projektētājs nekad nav bijis tur uz vietas un visu apskatījis. Tas gan šķiet ir norma Latvijā.

Naudu par parkingu iegūst Rīgas dome.

Vestītes ar uzrakstu gan varētu būt labs bizness, kā savlaik uzlīmes iekšs stikla ka auto ir policijas vai iekšlietu ministrijas. Un vēl policijas "palīgu "apliecības ar bija laba lieta. Diemžel jau ir vēsture.

Numuru neaizkrāsoju speciāli, lai redz. Varbūt nokaunēsies. Par to auto, njā varbūt cilvēks tikai nesen ir sācis darba gaitas.

Man pie darba ir policijas autobāze, Vestienas ielā. Laika gaitā tur policijas privātais autoparks ir krietni uzlabojies, kā arī gājis plašumā. Autiņi salikti zālājos, kur diemžēl zāles vairs nav.

256606. viesis 7.maijs 2008 0:55
0 0 Atbildēt

Jā, labāk nofočē to Vestienas ielas parkingu, ja jau tur strādā. Es kā braucu garām, tā nodomāju, ka viņi pilnīgi ohu..el tā parkoties. Šitā vestīšu karināšana ir pilnīgs izsmiekls.

256613. viesis 7.maijs 2008 9:39
0 0 Atbildēt

da tur labāk aizsūtīt kādu Beztabu, vai Tautas balsi. ko manas bildes līdzēs, atkal tikai mazu diskusiju iekš iauto.

Televīzijai ir spēks!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti