Kā nolika tiesības? - kravinieks nogāž laternu (+ VIDEO) 24

 
iAuto | 4.jūlijs 2024 16:37

Izbraucot uz galvenā ceļa, kravas vilcēja vadītājs aizmirst par "asti", kas aizķer un nogāž laternu.

 
Visi komentāri
 
uupis 4.jūlijs 2024 16:58
0 0 Atbildēt

Gadās...

ZZZZ 4.jūlijs 2024 17:13
3 0 Atbildēt

Distanci ievērojat, kad k nogriežās pilsētā uc. Piekabei aizmugurē atdures stienis. Tas kā arkls, iznesē jūs var uzšķērst un aizvilkt līdzi 😡

A 4.jūlijs 2024 18:53
2 1 Atbildēt

Dažs labs te uskata, ka tā arī jādara. Jāgriežas vienmēr no pašas labās malas, lai piekabe ar riteņiem pāri bortakmeņiem brauc.

krix 4.jūlijs 2024 20:13
14 2 Atbildēt

Cik no visiem, kuriem ir CE kategorija, ir braukuši ar vilcēju un puspiekabi autoskolā, apmācības laikā?

Autoskolās pārsvarā ir piekabes, kas kustās pavisam savādāk. Ir protams instruktori, kas, mācot ar piekabi, cenšas pastāstīt kā uzvedīsies puspiekabe līdzīgā situācijā, bet tas ir izņēmums. Autoskolās galvenais ir vairāk apmācāmie un viņu mācību maksas, vairāk nokārto - lielāki ienākumi.

Vidzeme 4.jūlijs 2024 20:28
20 2 Atbildēt

Tas mūsdienu bizness - nesen, ieraugot neliela auguma melnīgsnējus vīrus kādas nelielas Vidzemes pilsētiņas CSDD, kļuva mazliet neomulīgi. It kā liekot tiesības, it kā BUTS sūtot - kā patiesībā, nezinu.

krix 4.jūlijs 2024 21:33
4 0 Atbildēt

Es pats biju 95.koda atjaunošanas kursos, kur bija vīrs no Kazahstānas. Latviski saprata neko, krievu valodā kursos nerunāja.

Apliecību gan jau beigās saņēma.

Ja fūrei vai pasažieru autobusam ir LT numuri, tad stūrētāji var būt jebkura nācija. Pilns ar indiešien, pakistāņiem un uzbekiem. Baltkrievi un ukraiņi pārsvarā uz PL numuriem

Vernons 4.jūlijs 2024 20:23
3 3 Atbildēt

Smagajam bija "jāver ciet" visas trīs joslas! Palaidīs! Un bez problēmām.

krix 4.jūlijs 2024 21:37
3 0 Atbildēt

Tā vajag darīt, bet Polijā pietiek panu, kas negribēs laist

Vernons 4.jūlijs 2024 21:02
3 3 Atbildēt

muti ciet šmurguļi,es braucu !!!

Vernons 4.jūlijs 2024 22:47
1 2 Atbildēt

Protams! Maskavā, ar fūri, ir braukts pa Sarkano laukumu.

650 4.jūlijs 2024 23:10
2 0 Atbildēt

Vajadzēja aizķert to būdu, kur tas slavenais līķis tur guļ ;p

uupis 5.jūlijs 2024 16:09
0 0 Atbildēt

To vernons darīja tajā sapnī, kad viņam milicists iedeva ordeni par gājēja sabraukšanu? Gulta nebija slapja no laimes?

braucošais 5.jūlijs 2024 7:04
0 0 Atbildēt

Visi kļūdas  un netaisat problēmu no nekā

Pļurkt 5.jūlijs 2024 7:35
9 1 Atbildēt

Stāsts par manu dēlu un piekabi.....

Jau viņa bērnībā spēlmantiņu kolekcijā bija gan auto ar piekabi, gan puspiekabi ar grozāmiedm priekšējiem riteņiem, gan kāpurķēžu tehnika. Visa tehnika ar pulti caur vadu.

Reizi savajadzējās no Ādažiem pārvest dažas mēbelītes. Pieliku pie dēla auto piekabi, pats sēdos pie viņa auto stūres un parādīju kā braukt krustojumus, kā iegriezties vārtrūmē atpakaļgaitā gan no labās, gan no kreisās puses.

To pašu liku izpildīt viņam. Ar pirmo reizi viss sanāca ļoti labi. Atkārtojumā arī nekādu problēmu.

Nu braucām uz tiem Ādažiem pa Daugavas kreiso krastu (mazāka satiksme un pieredzes ar piekabi ta ļoti maz). Liku nobraukt no trases, lai pačurātu.... Vajadzēja padot atpakaļ lai apgrieztos..... un te skatos jau "aizmirsis" ka ir piekabe un salauž lupatās sava auto bamperi!! Labi ka kaimiņa piekabei nekas nenotika. Nolamāju.... it kā saprata, bet te Rīgā atkal jāpadod uz aizmuguri un atkal aizmirsa par piekabi!!! - uzbrauca uz ietves bordjūra ar piekabes riteni, kur vietas bija atliku likām!

Atpakaļceļā jau bija bez problēmām.

Vot i lūdzu!!~It kā kopš bērnības radināts pie piekabes, brauc droši un principā labi, ir braucis ar moci gan ar blaķeni, gan bez, ar auto gan ar ručku, gan automātu = it kā galvai būtu jābūt radinātais ātri pielāgoties un saprast kas un kā, BET izrādās nekā!!!

Sergejs 5.jūlijs 2024 9:27
2 0 Atbildēt

Labs stāsts no dzīves👍

 Te jāsaka laikam ka "ieradumam ir spēks". Ir ierasts braukt bez piekabes tad ja aizsapņojās par meičām tad arī vien aizmirsīs par to un otrādi, ja visu laiku velk piekabi tad ņems lielāku līkumu arī bez tās aiz ieraduma.

 Video acīmredzot ka nav ieradumu, ja darīto šo darbu katru dienu vairākus gadus tad jau automātiski savādāk līkumus izņemtu. Droši vien kā te jau citi rakstija pakistānietis BUKS kursos ieguva korkas nesen.

uupis 5.jūlijs 2024 15:58
2 0 Atbildēt

Jā ieradumam liels spēks _ zinu kādu, kurš ar velosipēdiem uz jumta mēģināja iebraukt daudzstāvu parkingā! Aizmirsa ka viņi tur ir! Rezultātā velosipēdi un auto jumts cūkām!

BMW 5.jūlijs 2024 8:44
0 0 Atbildēt

Nu kā saka, par īstu šoferi jau kļūst tikai pēc avārijas! Te lai izbrauktu bija jātaisa vēl lielāka atkāpe, bez maz līdz trešajai joslai, kas ir CSN pārkāpums! Var jau muldēt, ka šoferis mudaks, braukt nemāk, bet nu pat pieredzējuši šoferi ar vieglajiem auto mēdz apskrāpēt savu mašīnu sānus, kad sapinas meistarībā.

Zapte 5.jūlijs 2024 8:51
4 0 Atbildēt

Man ar pagarināto laivas piekabi dzīvojamajā zonā ar šaurām ieliņām gandrīz līdzīgi sanāca. Griezu pa ka kreisi no brauktuves labās malas, tā ka riteņi jau pa zāli iet labajā pusē, bet tāpat kreisās puses piekabes ritenis aizķēra stabu, kas bija praktiski krustojumā līdz ar brauktuves malu. Tagad saprotu kāpēc miskastes vedējs un sniega tīrītājs tajā krustojumā ilgi stumdās, vairs nedusmojos, ka kavē satiksmi!

Bradypus 5.jūlijs 2024 10:44
2 1 Atbildēt

Gadās... Vairāk jau jautājums atkal par lēto "žurnaļugismu" iAuto. Pilnīgi bezjēdzīgi virsrakstam piekabināts "Kā nolika tiesības?" Nu tieši tāpat, kā JEBKURŠ, kas ikdienas braukšanā pieļauj kaut kādu kļūdu ar dažāda smaguma sekām.

uupis 5.jūlijs 2024 16:10
0 0 Atbildēt

Tieši tā!

Kanibaals 5.jūlijs 2024 20:50
0 0 Atbildēt

Katram pienāk brīdis līdz sajauc pedāļus, tik ne visi tik ilgi nodzīvo. Tas tāpat kā ar onkoloģiju, visiem būs agri vai vēlu vēzītis, tik ne visi līdz tam nodzīvos.

Andis 5.jūlijs 2024 11:14
0 0 Atbildēt

Šā raksta autors max ar ko ir braucis ,tā ir B kat. 😀

ES 5.jūlijs 2024 22:39
0 0 Atbildēt

Tagad nav svarīga pieredze un profesionalitāte. Tagad galvenais dabūt vergu ar divām rokām un kājām, kurš gatavs par lētāku naudu dzīvot kabīnē 24/7 mēnešiem ilgi. Dzīt kā suni, ideāli ja vēl.piekrīt braukt ar diviem "čipiem" pa viena šofera algu. Un lūdzu, lūk rezultāts.

Ex draiveris 6.jūlijs 2024 19:00
0 0 Atbildēt

Man auto skolā bija piekabe. Es aizgāju uz vienu citu autoskolu un izbraucu ar puspiekabi, tīri interesēja. Valmierā bija ļoti profesionāla autoskola, arī darba un atpūtas laikiem izstāstīja VISU. Lauris laikam saucās.

Bet, ne visās autoskolās tevi adekvāti apmāca. Te ir redzams, ka cilvēks nav gatavs pa ielām braukt. Instruktoram licenzi nost.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

3 miljoni no ražotāja kabatas - Koenigsegg nomainīs Grieķijā sadegušo Jesko pret jaunu 1

Zviedrijas hiperauto ražotājs Koenigsegg konstatējis ražošanas defektu, tādēļ Grieķijā sadegušais aptuveni 3 miljonus eiro vērtais Jesko Nür Edition tiks nomainīts pret jaunu automašīnu. Lasīt vairāk

 

Cik dīzeļu, cik elektroauto? - jaunu auto reģistrācijas 2024. gada jūnijā un pirmajā pusgadā Vācijā 4

Palaikam interesanti uzzināt, kas notiek Eiropas lielākajā automobiļu noieta tirgū, turklāt 6 mēneši ir pietiekami ilgs laiks, lai iezīmētos šī gada tendences. Lasīt vairāk

 

Volkswagen topmenedžeriem liedz izmantot dienesta Porsche automobiļus; to vietā Audi 10

Volkswagen koncerna vadošajam personālam izsniegs vienkāršākus dienesta automobiļus, sportisko luksusa Porsche vietā palūdzot pārsēsties uz Audi un Volkswagen. Lasīt vairāk

 

Ar plašāku kontroli un bargākiem sodiem iecerēts mazināt braukšanas ātruma pārkāpumus 125

Vidējā braukšanas ātruma radaru skaitu Latvijā plānots palielināt vismaz trīs reizes, trešdien preses konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti