BTA Rally Talsi - Čempioni gatavi cīņai

 
14.maijs 2010 10:07

13.maija pēcpusdienā, „Wess Motors” Toyota autosalonā, notika preses konference, veltīta BTA Rally Talsi.

Tajā piedalījās četru valstu čempioni N4 klasē – norvēģis Andreas Mikelsens, zviedrs Joke Nimans, lietuvietis Ramūns Čapkausks un latvietis Aivis Egle, kā arī pasākuma organizators Raimonds Strokšs un rallija ģenerālsponsora AAS „BTA” valdes priekšsēdētājs Gints Dandzbergs.

<250>„BTA Rally Talsi” organizators Raimonds Strokšs uzrunā atzīst, ka, līdzīgi kā pērn, arī šogad ir ļoti spēcīgs dalībnieku sastāvs, turklāt neviens no sportistiem nav atbraucis padoties un cīņas par uzvaru norisināsies līdz pat pēdējam metram.

Norvēģijas čempions Andeas Mikelsens: „Par šo ralliju dzirdēju labas atsauksmes no angļa Gaja Vilksa, kurš šeit startēja pagājušajā gadā. Man patīk šis rallija formāts, kad vienkopus tiek pulcēti vairāku valstu čempioni.”

Zviedrs Joke Nimans par gaidāmo ralliju: „Esmu jau agrāk trasē ticies ar Andreasu Mikkelsenu, un toreiz viņš bija pārāks. Lai arī kādu brīdi neesmu braucis, domāju varēšu cīnīties ar pārējiem čempioniem.”

„Sestdien ir pirmais ātrumposms un tad arī redzēsim patiesos spēku samērus. Domāju trases malā redzēsim arī daudzus rallija fanus no Lietuvas”, atzīst Lietuvas čempions Ramūns Čapkausks.

Latvijas čempions Aivis Egle: „Mums ir jācīnās ne tikai ar ārzemju čempioniem, bet arī daudziem spēcīgiem Latvijas braucējiem. No vienas puses man ir vieglāk, jo šie ceļi man ir zināmi, tomēr no otras puses tas ir papildus slogs. ”

Rallija ģenerālsponsora, AAS „BTA”, valdes priekšsēdētājs Gints Dandzbergs pauda prieku par, ka tik vērienīgs pasākums ik gadu notiek tieši Latvijā un pulcē kopā gan īstenus autosporta profesionāļus, gan patiesus šā sporta veida fanus. „Jau otro gadu BTA atbalsta „BTA Rally Talsi”. Mums tas ir gods un patiess prieks, ka pavasaris Latvijā sākas tieši ar šo vērienīgo autosporta pasākumu. Ņemot vērā, ka BTA ir apdrošināšanas sabiedrība un viens no mūsu galvenajiem darbības virzieniem ir auto apdrošināšana, mums pērn piekrist un šogad turpināt atbalstīt šīs sacensības bija tikai loģisks solis. Šogad piedzīvosim patiesu čempionu cīņu, tāpēc novēlu veiksmīgu startu visiem dalībniekiem,” uzsver G. Dandzbergs.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 4

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti