HGK komanda atgriežas ar uzvaru

 
16.jūnijs 2010 6:01

12. maijā Maskavā- на Лубянке laukumā notika RDS (Russian Drift Series) 3.posms, kurā dalību ņēma arī HGK komanda ar drifta pilotu Kristapu Blušu.



Šis bija jau 2. posms Krievijā uz kuru devās komanda, un jau otrā uzvara, kuru viņi pārveda mājās!
Uz šo posmu bija pieteikušies 35 sportisti, no kuriem tikai 25 kvalificējās sacensībām, kas bija maksimāli pieļaujamais dalībnieku skaits un ņemot vērā šo apstākli, tehniskā komisija un kvalificēšanās bija stingra – rezultātā iespēju piedalīties sacensībās ieguva Krievijas spēcīgākie, kā arī Latvijas sportists Kristaps Blušs, kurš šoreiz kvalifikācijā uzrādīja 2. labāko rezultātu.

Šoreiz Kristapa Bluša BMW M3 pretī stājās šādas mašīnas- Mazda RX-7 fd3s, Nissan Silvia S15, Nissan 200sx S14,5, Nissan Silvia S14, Toyota Altezza V300, Nissan 200SX S13, , Nissan 180sx S13, Toyota Mark II, Ваз 2105, Nissan Skyline HR33, Nissan Skyline R32, Nissan 350Z, Nissan 300ZX, BMW E30 V8 un Subaru Impreza WRX.

Ātra un ekskluzīva ielas trase tieši pretim galvenajai Krievijas drošības dienesta ēkai, skatītājiem Krievijas svētkos sagādāja īstu baudījumu, sportistiem tai pat laikā reālos ielas apstākļos ar dažādiem slīpumiem, ļaujot sajust īsto ielas drifta garšu un adrenalīnu.



Arī šoreiz viens no sacensību favorītiem bija Krievijas pārstāvis Шик # 15, kuram šīs bija otrās sacensības pēc kārtas, kurās jau 1/8 fināla tandēmu braucienos nācās stāties pretī Latvijas sportistam, un kārtīgā cīņā skatītāju ovācijām skanot, cienījami atdot uzvaru Latviešu sportistam Kristapam Blušam, kas arī šoreiz izrādījās visspēcīgākais braucējs.

Pjedestāls:
1. Kristaps Blušs Rīga BMW M3 E36
2. Читипаховян Феликс С-Петербург Evil Empire Mazda RX-7 fd3s
3. Кондратьев Илья Москва JZ-Brothers Toyota Mark II

Sacensības izdevušās, iespaidi uzvarot pašā Krievijas Sirds centrā – ir no „once in a lifetime sērijas” - neaprakstāmi , HGK komanda pasakās visiem atbalstītājiem (TVA Group, DC Shoes, Hankook, Roskstar) un, protams, RDS organizatoriem par lielisko šovu un organizētību.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti