Minirallijā “Gulbis 2018” uzvar Jāņa Vorobjova ekipāža (+ FOTO)

 

Foto: Dace Janova, 4 Rati

Gulbis 2018 | 29.maijs 2018 11:27

Sestdien Gulbenes novadā tika aizvadīts minirallijs “Gulbis 2018” un visos tā ātrumposmos ātrākā bija Jāņa Vorobjova un Jura Pūces ekipāža.

Karstajā un saulainajā dienā minirallija “Gulbis” ietvaros sportistiem bija jāsacenšas ātrumposmos “Kamalda” (2.97 km), “Zaķakājas” (2.47 km), “Melnupe” (2.96 km), braucot katru pa divām reizēm. Visi minirallija ātrumposmi bija veidoti, izmantojot interesantākās vietas no “lielā” rallija trases un to kopējā distance sastādīja 16.80 km.

Absolūtajā ieskaitē ātrākie bija Jānis Vorobjovs/Juris Pūce (“Mitsubishi Lancer Evo X”), kuri uzrādīja ātrākos rezultātus visos ātrumposmos. “Open” klases ekipāžas sasniedza trīs labākos rezultātus minirallija absolūtajā vērtējumā, otro vietu sasniedzot Marekam Švarcam-Švampānam un Armandam Lūkinam (“Subaru Impreza”), kuri no uzvarētājiem atpalika 29 sekundes, bet trešo vietu izcīnīja Vigo Rubenis un Kristaps Eglīte (“Subaru Impreza”).

Klasē “1600” uzvaru izcīnīja Armands Cīrulnieks un Ivars Cīrulnieks (“Opel Corsa”), aiz sevis atstājot Ati Līci / Māri Rodi (“VAZ 21083”) un Gati Ābelīti / Lauri Cinci (“Citroen Saxo”).

“2000” klasē ātrākie bija Ēriks Kursišs / Reinis Trūps (“Opel Astra”), otrajā vietā Raivo Ozoliņš un Ģirts Ozoliņš (“Honda CRX”), trešie – Oskars Virsis / Roberts Poriņš (“Volkswagen Golf II”).

Lauris Ozerovs / Gatis Jansons (“Subaru Impreza”) uzvarēja “4WD” klasē, pārspējot Raimondu Dūci / Elvi Špehtu (“Audi A4”) un Niku Kanderu / Rihardu Runču (“Audi 80 quattro”).

“4WD plus” ieskaitē ātrākie izrādījās Kristaps Sarma, kam stūrmaņa krēslā bija sēdies Emīls Blūms (“Mitsubishi Lancer Evo”), otrajā vietā Raivo Dripe un Edgars Gleizdāns (“Audi 80”), trešie – Mārtiņš Cīrulis / Roberts Eglītis (“Subaru Impreza RA”).

“2WD” klasē uzvara Gvido Rozenblūmam / Elvijam Briedim (“BMW 316”), nākamajās pozīcijās Genādijs Fedorenko ar stūrmani Didzi Leoski (“BMW 316”) un Mārtiņš Muižnieks/Kristaps Štāls (“BMW 323”).

Atsevišķā vērtējumā sacentās vairākas ekipāžas bez iepriekšējas pieredzes minirallijā. Šeit “2WD Rookie” vērtējumā uzvarēja Rūdolfs Borhards / Toms Raudovs (“BMW 323ti”).

Minirallijs “Gulbis 2018” bija pirmā iepazīšanās ar šo sporta veidu arī drifta disciplīnas pārstāvim Alvim Bulam, kurš Gulbenē startēja kopā ar stūrmani Alīnu Sidorovu. Lai gan piedzīvotās tehniskās problēmas un to novēršanai patērētais laiks Bula ekipāžu atmeta uz zemāku pozīciju sacensību finišā, jautāts par iespaidiem pēc sava pirmā minirallija, Alvis atzina, ka “Gulbis 2018” bija ļoti labi un droši organizēta sacensība. ”Minirallijs mūsu ekipāžai bija kas pavisam jauns, esam guvuši pozitīvas emocijas un sapratuši to, ka labus rezultātus var dot tikai veiksmīgs pilota un stūrmaņa kopdarbs”.

“Junioru” ieskaitē startēja un finišēja tikai Madars Dīriņš / Guntis Dīriņš (“Renault Clio”).

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti