Ņikita Lijcs atklāj ātrumlaivu sezonu 2020 (+ VIDEO)

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Kristīne Plinta | 26.maijs 2020 11:24

Pasaules vicečempions Formula 4 klasē Ņikita Lijcs ar atraktīvu video atklāj ūdensmotoru sporta sezonu 2020!

Jau šajā nedēļas nogalē, 23.maijā Jūrmalā bija jānotiek grandiozām Ātrumlaivu sporta sezonas atklāšanas sacensībām ar prestižo Formula 2 ātrumlaivu šovu, bet diemžēl, saistībā ar Pasaulē un Latvijā izsludināto Covid19 pandēmiju, sacensības uz nenoteiktu laiku tika pārceltas.

Sportists, kurš šo gadu plānoja augstus sasniegumus divās ātrumlaivu klasēs - Formulā 4 un Formulā 2 atklāj, ka sacensības šogad tiks īstenotas, bet visdrīzāk uz vasaras beigām - augustu, kad tiks atvērtas vairākas robežas un sacensībās varēs piedalīties starptautiski titulēti sportisti.

 ''Sacensībās bija paredzēts apvienot F2 un F4 ātrumlaivu braucējus no Eiropas, Krievijas, Baltkrievijas un Skandināvijas valstīm.''Lijcs atklāj, ka uz nenoteikto laiku atceltā ātrumlaivu sezona nav apstādinājusi sportista apņēmību, tāpēc ikdienas treniņi noris pilnā sparā un sportists aktīvi gatavojas iespējamai sezonas norisei. ''Man ir svarīgi saglabāt un uzturēt savu fizisko sagatavotību par spīti jebkādiem apstākļiem, tāpēc treniņi mums nav pazuduši - aktīvi sportojam un gatavojam laivas tehnisko pusi, lai mirklī, kad sacensības tiks atzītas par iespējamām, mēs būtu gatavi!'' Lai nezaudētu cīņas garu, sportisti jau sāk runas par kopīgiem treniņiem šaurā sportistu lokā un sportistu sarunās jau iezogas provizoriskie sezonas atjaunošanas plāni.

Kopumā pasaules mērogā Covid 19 pandēmija ātrumlaivu sportu ir pamatīgi ietekmējusi, jo šobrīd sezona, kurai nu jau vajadzēja iesākties pilnā sparā, ir pilnībā pārtraukta uz nenoteiktu laiku.

Lijcs gan mierina ātrumlaivu sporta entuziastus, ka viņš, ja vien būs iespējams sezonas grandiozās sacensības Jūrmalā organizēs vasaras beigās - augustā. ''Esam ieguldījuši lielu darbu, lai sacensības notiktu, tāpēc joprojam ceram, ka mums tās izdosies īstenot! Sekosim līdzi oficiālajai informācijai, būsim atbildīgi un cerēsim un labāko!''

Lai kaut nedaudz iekustinātu sportisko garu Lijcs ir izveidojis sezonas atklāšanas sacensību video, kurā atraktīvā veidā parāda kādas sacensības ir iespējamas Covid 19 pandēmijas laikā. Šo video viņš ir nodēvējis par ''one man show, jeb viena cilvēka šovu, kurā lai nevienu neapdraudētu pats sportists iejūtas visās savas tehniskās komandas lomās.''

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti